Befado dječje cipele 560X150 plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado - Dječja obuća 560X150 Plava - Udobnost i stil za najmlađe!

Robna marka Befado već godinama uspješno obavlja svoju ulogu specijalista za dječju obuću, nudeći proizvode koji svojim atraktivnim dizajnom ne samo da privlače pozornost, nego i osiguravaju najveću udobnost i sigurnost stopala najmlađih korisnika u razvoju. Novi model 560X150 u nijansi vesele plave obuća je koja će zasigurno ispuniti očekivanja djece i njihovih roditelja.

Kategorija kojoj ovaj proizvod pripada - "Djeca » Za djecu » Dječje papuče - govori sama za sebe. Savršene kao cipele za kućnu upotrebu, vrtić ili školu, nude udobnost i zaštitu kakvu zaslužuju dječja stopala tijekom igre i učenja.

Iako lik poznat iz bajki ili filmova ne krasi ove papuče, to ne umanjuje njihovu atraktivnost. Jednostavan, ali moderan izgled čini da se obuća Befado 560X150 slaže s raznolikom dječjom odjećom te će se svidjeti i najzahtjevnijim mladim kupcima.

Čvrsta potpetica važna je karakteristika koja razlikuje ove cipele od ostalih dječjih papuča. Osigurava stabilnost i pravilan položaj stopala, što je iznimno važno tijekom intenzivne igre i pohađanja obrazovnih ustanova. Zahvaljujući ovoj značajci, roditelji mogu biti sigurni da djeca imaju odgovarajuću podršku u svakodnevnim aktivnostima.

Befado papuče izrađene od visokokvalitetne tkanine su izdržljive i jednostavne za čišćenje - što svakako olakšava život roditeljima koji žele brinuti o higijeni i estetici obuće svoje djece.

Velcro je provjereno i popularno rješenje među najmlađim korisnicima. Omogućuju vam da se sami obuvate i izuvate, što značajno utječe na razvoj vještina samostalnosti kod djece. Osim toga, čičak omogućuje precizno prilagođavanje obuće stopalu, čime se povećava udobnost korištenja.

Befado model 560X150 posvećen je dječacima, što se očituje u bojama i dizajnu proizvoda. Plava boja je klasik koji nikada ne izlazi iz mode i odlično će izgledati u dječjoj garderobi.

Težina proizvoda uključujući pojedinačno pakiranje je samo 0,4 kg, što dokazuje lakoću papuča - ova karakteristika je važna sa stajališta udobnosti mališana prilikom nošenja.

Ukratko, Befado dječja obuća 560X150 plava je mudar izbor za svakog roditelja koji cijeni proizvode visoke funkcionalnosti, sigurnosti i kvalitete. Zahvaljujući njima, stopalo svakog djeteta bit će oslonjeno i udobno na svakom koraku.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: plava
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|