Befado dječje cipele 116X293 ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 116X293 pink - Udobna elegancija za male nožice

Dječja obuća nije samo stvar estetike, već prije svega zdravlja i udobnosti malih stopala koja svakodnevno otkrivaju svijet u pokretu. Befado, poznati proizvođač obuće za djecu, nudi model 116X293 u šarmantnoj ružičastoj nijansi koji će se svidjeti mnogim malim princezama.

Pouzdana udobnost u verziji iz bajke

Vrtićke cipele Befado 116X293 pomoćnik su u svakoj igri i osiguravaju da tjelesna aktivnost bude čisti užitak. Lagan, fleksibilan i prije svega prozračan potplat osigurava zdravu klimu za stopala i omogućuje im prirodno kretanje. Čvrsta potpetica i stabilne stranice učinkovito podupiru stopalo, osiguravajući njegovo ispravno pozicioniranje pri svakom koraku.

Materijali koji govore "udobnost"

Befado za proizvodnju obuće koristi visokokvalitetne pamučne tkanine koje su sinonim za prozračnost i higijenu. Dječja stopala zaštićena su od pregrijavanja i prekomjernog znojenja, što je posebno važno u toplijim danima.

Neovisnost u modi

Befado dizajneri znaju koliko je važno da djeca razvijaju samostalnost. Zato je model 116X293 opremljen udobnim elastičnim trakama koje djetetu omogućuju jednostavno obuvanje i izuvanje cipela bez frustracije ili pomoći odraslih.

Sigurnost i preporuke stručnjaka

Befado ne pravi kompromise kada je sigurnost u pitanju. Obuća zadovoljava stroge europske standarde i posjeduje certifikate koji potvrđuju da je preporučena od strane ortopeda. Roditelji stoga mogu biti sigurni da se stopala njihove djece razvijaju zdravo.

Fantastični detalji u pastelno ružičastoj boji

Befado ružičaste dječje papuče ukrašene su delikatnim detaljima koji daju šarm i djevojački karakter, što ih čini idealnim izborom za male fashionistice. Svijetloružičasta boja savršeno se uklapa u vrtićku garderobu i svakako će se svidjeti ljubiteljima jarke palete boja.

Lakoća i više dosadnih dana

Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem je samo 0,4 kg, što dodatno ne opterećuje malene noge, omogućujući vam da se sretno krećete s mjesta na mjesto.

Befado dječja obuća 116X293 pink spoj je funkcionalnosti, stila i udobnosti koju bi svako dijete trebalo imati u svom ormaru - tim više što njihova stopala zaslužuju najbolji tretman od prvih trenutaka hodanja.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|