Befado dječje cipele 116Y298 mornarsko plava siva

Proizvod nije dostupan ;(

Cipele su neodvojivi element dječje garderobe, a pri odabiru obuće za djecu vrijedi voditi računa ne samo o atraktivnom izgledu, već prije svega o udobnosti i sigurnosti. Befado, poznati proizvođač dječje obuće, u svojoj kolekciji ima model savršen kao obuća za vrtić - dječje cipele Befado 116Y298 u atraktivnim, univerzalnim bojama: mornarsko plavoj i sivoj.

Ovaj model dizajniran je za aktivnu predškolsku djecu koja trebaju stabilne i udobne cipele tijekom dana. Bez obzira na to provodi li dijete vrijeme u igri u vrtiću ili trči na igralištu, Befado jamči udobnost nošenja.

Lagan, fleksibilan i prozračan potplat s povišenom petom i stabilnim stranicama drži dječju nogu u pravilnom položaju. Čvrsta peta ključna je za pravilan razvoj i pruža optimalne uvjete za rast stopala.

Gornjište cipela izrađeno je od prozračnih pamučnih tkanina koje osiguravaju svježinu i higijenu čak i tijekom cjelodnevne upotrebe. Naime, svaki detalj ove obuće pokazuje brigu za zdravlje i udobnost dječjih stopala.

Vrijedno je spomenuti da Befado cipele imaju jednostavne i djeci prilagođene elastične trake koje mališanima omogućuju jednostavno obuvanje i izuvanje, jačajući njihovu samostalnost. Ovo je važan aspekt, posebno u ranoj dobi, kada djeca uče biti neovisna.

Sigurnost korištenja potvrđena je certifikatima i preporukama ortopeda, što roditeljima daje sigurnost da odabirom Befado obuće ulažu u zdravlje stopala svog djeteta.

Imajući u vidu različite potrebe mladih korisnika, Befado nudi obuću u univerzalnim tamnoplavim i sivim bojama koja će pristajati većini odjevnih kombinacija. Model 116Y298 namijenjen je prvenstveno djevojčicama, no boje su mu toliko neutralne da se mogu svidjeti i dječacima.

S obzirom da je težina proizvoda zajedno s pojedinačnim pakiranjem samo 0,4 kg, možemo biti sigurni da je obuća lagana, što je bitan čimbenik za ugodno korištenje tijekom dana.

Ukratko, Befado dječja obuća 116Y298 je mudar izbor za brižne roditelje koji svojoj djeci žele osigurati udobnost, sigurnost i zdrav razvoj stopala. Zahvaljujući njima svaki će predškolski dan biti još jedan korak prema samostalnosti i radosti istraživanja svijeta.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Mornarica Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|