Befado dječje cipele 114Y359 mornarsko plava ružičasta raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Dječja obuća treba zadovoljiti niz važnih kriterija kako bi osigurala udobnost, zdrav razvoj stopala i sigurnost tijekom svakodnevnih avantura u vrtiću. Befado, poznati proizvođač dječje obuće, nudi model 114Y359, koji se čini idealnim rješenjem za energičnu djecu - s obzirom na to da idu u vrtić i potrebu da se djetetu osigura višenamjenska obuća.

Predstavljeni proizvod, tamnoplave Befado papuče s ružičastim i raznobojnim detaljima, zadovoljava potrebe roditelja i najmlađih korisnika. Gornjište je izrađeno od prozračnih pamučnih tkanina koje nisu samo ugodne na dodir, već osiguravaju i odgovarajuću cirkulaciju zraka koja je ključna za održavanje higijenskih uvjeta dječjih stopala.

Dizajn obuće pomno je osmišljen - cipele ne samo da izgledaju lijepo, već su i funkcionalne. Zahvaljujući pripijenom kroju, Befado obuća optički smanjuje stopalo, a savršeno ga prianja i pruža potporu čak i vitkijim i manjim stopalima. Važan element je da ih djeca mogu sama obuti - modeli s čičkom omogućavaju jednostavno i brzo rukovanje cipelama, što pomaže mališanu u razvoju autonomije.

Za brend Befado sigurnost je prioritet, što potvrđuje prisutnost znaka "Zdravo stopalo" i preporuke ortopeda. Ovaj certifikat jamči da je obuća dizajnirana prema visokim standardima, podržavajući pravilan razvoj dječjeg stopala. Dodatno, čvrsta peta jamči stabilizaciju i sprječavanje ravnih stopala.

Ponuda Befada, model 114Y359, namijenjena je djevojčicama koje će obožavati tamnoplave papuče s ružičastim i raznobojnim elementima koji će osigurati udobnost i stil tijekom bezbrižne igre u vrtiću. Materijal, koji je visokokvalitetna tkanina, osigurava izdržljivost i lakoću čišćenja, što će odrasli zasigurno cijeniti.

Ukratko, Befado dječja obuća 114Y359 izvrsna je kombinacija funkcionalnosti, udobnosti i elegantnog izgleda koja će se svidjeti kako roditeljima koji brinu o zdravlju dječjih stopala tako i djeci koja cijene slobodu i atraktivan dizajn u igri i učenju.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Mornarica ružičasta višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
Preporučujem prodavača kao i robu
|