Befado dječje cipele 114X359 mornarsko plava ružičasta raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje cipele Befado 114X359 savršen su izbor za roditelje koji traže udobnu i sigurnu obuću za svoje dijete u vrtić. Nude ne samo atraktivan izgled, već prije svega funkcionalnost, prilagođenu potrebama djece koja aktivno provode vrijeme.

Mornarsko plava boja u kombinaciji s ružičastim i raznobojnim elementima čini cipele ne samo univerzalnima, već i oku ugodnima svojim veselim stilom. Budući da odgovaraju gotovo svakom dječjem stilu, postaju neizostavan element u ormaru svake male fashionistice.

Gornjište cipela izrađeno je od prozračne pamučne tkanine koja je ključna za održavanje higijene i udobnosti tijekom dugotrajnog nošenja. Cipele su dizajnirane tako da dobro pristaju dječjim stopalima, čak i onim užim i manjim, čineći ih optički manjima.

Odgovarajuće kopčanje na čičak još je jedna prednost ovih cipela. Zahvaljujući njemu, djeca se brzo i jednostavno obuvaju i izuju, što razvija njihovu samostalnost i daje osjećaj velikog uspjeha.

Za brend Befado sigurnost je prioritet, stoga ne treba čuditi što su cipele 114X359 certificirane od strane "Znaka zdravog stopala" i preporučene od strane ortopeda. Time osiguravate da će podržati pravilan razvoj i brinuti se za zdravlje stopala vašeg djeteta.

Čvrsta potpetica pruža dodatnu stabilizaciju stopala, što je iznimno važno tijekom ovih prvih, izazovnih koraka u vrtiću. Zahvaljujući tome, djeca mogu slobodno i sigurno sudjelovati u zabavnim i edukativnim aktivnostima.

Proizvod kategorije "Dječje papuče" poljskog proizvođača Befado stoga je jamstvo zadovoljstva i za dijete i za roditelja. Dobro promišljen dizajn, visokokvalitetni materijali i posvećenost detaljima karakteristike su zbog kojih ovaj proizvod vrijedi preporučiti svakoj djevojčici spremnoj za vrtićke avanture.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Mornarica ružičasta višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|