Befado dječje cipele 114X437 plava ružičasta raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Befado, poznati proizvođač dječje obuće, predstavlja model 114X437 - šarene i udobne cipele savršene za vrtić za djevojčice. Ističući se svojim atraktivnim dizajnom u nijansama plave, ružičaste i dodatnim raznobojnim detaljima, ne samo da su elegantne, već i funkcionalne - odgovor su na potrebe najmlađih.

Udobnost i higijena prioriteti su koje Befado stavlja na prvo mjesto pri dizajniranju dječje obuće, zbog čega je gornji dio obuće izrađen od prozračne pamučne tkanine. Ovaj materijal ne samo da osigurava cirkulaciju zraka, već je i ugodan na dodir i nježan prema nježnoj djetetovoj koži, što je iznimno važno tijekom aktivnih sati u vrtiću.

Kako bi osigurali pravilan razvoj i udobnost djece, Befado veliku pozornost posvećuje ergonomiji obuće. Cipele dobro pristaju malim stopalima, čak i ako su uže. Optički smanjuju stopalo, što može biti važno za roditelje koji brinu o estetskom izgledu stopala svog djeteta. Čvrsta potpetica jamči odgovarajuću potporu peti, što je ključno za pravilan razvoj stopala i izbjegavanje posturalnih nedostataka.

Prijatan sustav kopčanja na čičak olakšava djetetu samostalno obuvanje i izuvanje, što razvija motoričke sposobnosti i daje mu osjećaj neovisnosti. Osim toga, šareni i intuitivni zatvarači potiču djecu na učenje i eksperimentiranje.

Befado cipele nisu samo udobne i lijepo dizajnirane, već su prije svega sigurne. Posjeduju certifikat Healthy Foot Sign što je jamstvo da su ortopedski pregledani i preporučeni od strane specijalista. Zahvaljujući tome, roditelji mogu biti sigurni da su odabrali obuću koja podržava zdrav razvoj stopala njihove djece.

Proizvođač Befado roditeljima i skrbnicima pruža ne samo obuću, već i mir, nudeći proizvod koji objedinjuje potrebne funkcije: zdravlje, udobnost, neovisnost i sigurnost za najmlađe korisnike. Dječje cipele Befado 114X437 savršene su papuče za svakog malog predškolca koji se svaki dan želi osjećati posebno.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: plava ružičasta višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|