Befado dječje cipele 251Y162 plava ružičasta raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Befado, poznati proizvođač dječje obuće, predstavlja model 251Y162 - šarene, udobne i zdrave papuče za najmlađe korisnike. Ovaj veseli dizajn cipelica kreiran je za udobnost i sigurnost malih nogu tijekom igre u vrtiću, kod kuće ili tijekom drugih svakodnevnih aktivnosti.

Cipele Befado iz serije 251Y162 odlikuju se prvenstveno funkcionalnošću. Fleksibilni, lagani potplat jamči ne samo da će cipelice savršeno pristajati obliku malog stopala, već će omogućiti i slobodu kretanja pri svakom koraku, što je iznimno važno tijekom energične igre predškolskog djeteta.

Karakteristična značajka ovog modela je korištenje prozračnih pamučnih tkanina kako u podstavi tako iu gornjem dijelu cipele. Ovo rješenje osigurava visoku propusnost zraka, što pomaže u održavanju zdrave i suhe kože stopala, sprječava prekomjerno znojenje i razvoj neugodnih mirisa.

Befado također stavlja fokus na dječju neovisnost. Zahvaljujući intuitivnim čičak kopčama, mališani se sami lako obuvaju i izuju, što je važan element u razvoju njihove samostalnosti i motoričkih sposobnosti.

Certifikat "Znak zdravog stopala" potvrđuje da Befado brine za pravilan razvoj dječjih stopala. Model 251Y162 ima krutu petu koja stabilizira petu i sprječava njeno klizanje, što je posebno važno u prevenciji posturalnih defekata.

Dizajn cipela impresionira ne samo funkcionalnošću, već i estetikom. Varijanta boja u nijansama plave i ružičaste, u kombinaciji s šarenim uzorkom, sigurno će se svidjeti svakoj djevojčici, dodajući šarm dječjem stajlingu.

Befado dječja obuća 251Y162 savršen je izbor za svaku djevojčicu koja voli šarene, udobne i zdrave cipele za sve vrste aktivnosti. Bilo da se igrate na igralištu ili za vrtićkim stolom - ove papuče će zasigurno ispuniti očekivanja djece i njihovih roditelja.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Producentni kod: BM105864
  • Boja: plava ružičasta višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|