Befado dječje cipele 109P154 ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado je poznata poljska marka specijalizirana za proizvodnju dječje obuće, koja je poznata po svojoj pažnji za zdrav razvoj dječjih stopala. Njihova obuća 109P154 u nijansama ružičaste i sive izvrstan je izbor za roditelje koji ne traže samo slatke papuče za svoju djecu, već i funkcionalnu i zdravu obuću.

Predstavljeni model 109P154 su papuče u obliku balerinki koje su savršene kako za korištenje kod kuće tako i za aktivnu igru ​​u dvorištu. Njihovi najmoderniji uzorci i atraktivne boje sigurno će se svidjeti mnogim malim damama.

Izrađene od visokokvalitetnih tkanina, ove prekrasne papuče pružaju udobnost i odgovarajuću ventilaciju zahvaljujući svojoj prozračnoj konstrukciji. Velcro djetetu olakšava samostalno obuvanje i izuvanje, što pomaže u razvoju samostalnosti i potiče motorički razvoj. Čvrsta peta ključna je za odgovarajuću potporu i stabilizaciju, osiguravajući sigurne prve korake.

Fleksibilan, protuklizni potplat od termo-gume jamči prianjanje i sigurnost na različitim podlogama. Konturirani uložak koji se uklapa u konture stopala vašeg djeteta, zajedno s pamučnim uloškom vrhunske kvalitete, osigurava da su stopala dobro oslonjena i istovremeno udobna.

Uz certifikat "Zdravo stopalo" roditelji mogu biti sigurni da Befado papuče podržavaju zdrav razvoj stopala njihovog djeteta. To potvrđuje da je obuća dizajnirana imajući na umu anatomiju stopala, pridonoseći udobnosti i ortopedskoj prevenciji.

Befado proizvod namijenjen je djevojčicama, dostupan u zanimljivoj paleti boja ružičaste i sive koju je lako uklopiti uz razne kućne i vrtićke kombinacije. Iako ove papuče nemaju izravnu referencu na određenog junaka iz bajki ili filmova, njihovu estetiku zasigurno će cijeniti mali ljubitelji moderne i udobne obuće.

Odabir Befado obuće ulaganje je u zdravlje stopala Vašeg djeteta te udobnost i sreću Vašeg mališana koji zahvaljujući njima može sigurno i radosno istraživati ​​svijet. U kategoriji dječjih papučica, ove slatke balerinke na čičak osvajaju dječja srca i puno priznanje njihovih roditelja.

  • Boja: ružičasta Siva
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Lik: nedostatak
  • Materijal: Tkanina

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|