American Club Dječačke kućne cipele siva

Proizvod nije dostupan ;(

American Club Boys' Home Shoes, sive, praktičan je i udoban izbor za svakog malog istraživača koji cijeni slobodu i udobnost dok se igra kod kuće. Riječ je o proizvodu poznatog brenda American Club koji je već godinama specijaliziran za izradu dječje obuće, osiguravajući udobnost i sigurnost malim korisnicima.

Predložene dječje papuče savršene su za dječake i djevojčice koji cijene jednostavnost i funkcionalnost. Karakteristična, neutralna siva boja cipela čini ih usklađenim s različitim stilovima i lako ih je održavati čistima. Osim toga, univerzalni dizajn čini cipele hit među dječacima i djevojčicama.

Model ima praktično kopčanje na čičak, što je savršeno rješenje za djecu koja se tek uče samostalno obuvati. Velcro omogućava brzo i jednostavno prilagođavanje cipele stopalu, a također daje djeci mogućnost brzog i samostalnog preobuvanja bez pomoći odraslih.

Cipele su izrađene od visokokvalitetne tkanine koja jamči prozračnost i izdržljivost proizvoda. Ovaj materijal se također lako čisti, što će svakako cijeniti roditelji koji žele da cipele njihove djece izgledaju estetski dugo vremena. Mekani, fleksibilni potplat osigurava odgovarajuću trakciju i sprječava klizanje, a ujedno štiti podove u vašem domu od ogrebotina.

American Club Boys' Home Shoes dobro su promišljena kombinacija udobnosti, sigurnosti i atraktivnog izgleda, koja će bez sumnje zadovoljiti i djecu i njihove roditelje koji traže udobno i praktično rješenje za kućnu upotrebu.

  • Lik: drugo
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Materijal: Tkanina
  • Boja: Siva

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|