Daszyński je poznati proizvođač obuće stvoren za žene. Ovo nije samo reklamni slogan, već jedna od filozofija koja stoji iza ove obuće. To možete vidjeti na prvi pogled, kad pogledate bilo koji od modela potpisanih s ovom poljskom markom. Stil, šik, elegancija, zanimljiv izgled, dobro odabrane boje, zanimljivi dodaci, pažljiv završetak, kao i širok raspon ponuđenih modela - svi ovi superlati na mali način opisuju pune karakteristike ponude.


Nešto dobro za svaku ženu


Bez obzira na sklonosti, svaka predstavnica fer spola u asortimanu koji nosi ime Daszyński pronaći će proizvod koji će ispuniti njena očekivanja. Ljubitelji dugih čizama zasigurno će obratiti pažnju na modele čizama i izolirane čizme. Pristalice lagane, kratke i udobne obuće bacit će pogled na balerinke, a dame usredotočene na eleganciju u svakom će trenutku posegnuti za ukusnim pumpicama i atraktivnim cipelama u svakom inču. Uz takav asortiman, nijedna stilizacija neće biti zastrašujuća.


Materijali koje je koristio Daszyński


Oblik cipele samo je jedna strana novčića. Temelj dobre reputacije branda su njihove performanse, što stoji na izuzetno visokoj razini. Sve zahvaljujući korištenju materijala najviše klase iz linije ekološke kože. Zahvaljujući takvom rješenju, možete naznačiti dvostruku dodanu vrijednost koja se krije iza njega: prvo, vrlo kvalitetne cipele dosežu potrošačka stopala, daju povjerenje u svaku situaciju i naglašavaju njihov dobar ukus i stil, a drugo, tu činjenicu je od velike važnosti za ekologiju, jer ograničava fenomen upotrebe prirodnih koža dobivenih od životinja, što mnogi ljudi kritiziraju. On također ima različitu dimenziju u obliku atraktivnih cijena, vrlo povoljne s gledišta ponuđene kvalitete.


Od dizajna do implementacije


Iza svakog modela cipela Daszyński ima promišljen dizajn, na temelju kojeg se odabiru specifična rješenja za materijal, boju i doradu. Zahvaljujući tome, konačni učinak ostavlja veliki dojam i privlači kupce. To također znači diverzifikaciju ponude u smislu dostupnosti modela. Pogledajmo različite vrste cipela koje se nude.


čizme


Ova vrsta obuće je Gospodina vrlo tražena, pogotovo kada se bliži kraj toplijeg dijela godine i postoji potreba za pronalaženjem prave obuće za hladnije razdoblje. Ponuda Daszyńskog uključuje modele s nižom i stabilnijom petom.


Bojanje započinje crnom, prolazeći kroz svjetlije nijanse, do sive, kao i tamno bež. Takva se paleta boja savršeno uklapa u odjeću stavljenu u kasnu jesen i zimu. Zanimljiv element su završni dodaci u obliku pojaseva ušivenih u gornjem dijelu cipele i labavi, mrežasti umeci, na vrhu pričvršćeni vrpcom. Čizme su također idealan izbor za jesensko vrijeme, jer štite vaša stopala od vlage i hladnoće.


Izolirane čizme


Ovo je druga vrsta cipela namijenjena uporabi tijekom hladnog vremena. Zahvaljujući toplim i dobro izolirajućim oblogama, oni održavaju stopalo na konstantnoj temperaturi, omogućavajući ugodno kretanje bez obzira na uvjete izvan.

Učvršćivanje klizačem olakšava obuću cipela, čak i na noge obučene u čarape. Također omogućuje precizno prijanjanje cipela kako bi se spriječilo klizanje i truljenje. Druga brava također je korištena za dovršavanje druge strane cipela, ali ima čisto dekorativnu funkciju. Nadopuna je metalna, sjajna napa.


balerine


Daszyński također predlaže nešto za proljetnu i ljetnu sezonu. Raznolike balerinke u klasičnom kroju dokazat će se tijekom toplih dana kako u uredu, tako i tijekom kupovine ili opuštanja na livadi.

Izdržljiva tkanina, ugodnog na dodir, podmetača i ergonomskog kroja pružaju nogama udobnost i samopouzdanje dok hodate. Osim toga, jačanje nosa smanjuje rizik od slučajnog oštećenja cipele i udara na prstima.


cipele


Klasični predmet u ponudi proizvođača su šatlovi, dizajnirani za više prigušene, elegantne stilizacije. Klasičan kroj, visoka i čvrsta peta te velika izdržljivost osigurat će povjerenje korisnika u svakoj situaciji.


Pozivamo vas da se upoznate s ponudom obuće Daszyński.