Daszyński je priznati proizvođač obuće stvorene za žene. Ovo nije samo reklamni slogan, već jedna od filozofija iza ove obuće. U to se možete uvjeriti na prvi pogled, kada pogledate bilo koji od modela potpisanih ovim poljskim brendom. Stil, šik, elegancija, zanimljiv izgled, dobro odabrane boje, zanimljivi dodaci, minuciozne završne obrade, kao i široka paleta modela - svi ti superlativi samo malo opisuju pune karakteristike ponude.


Nešto dobro za svaku ženu


Bez obzira na sklonosti, svaka predstavnica lijepog spola u asortimanu s imenom Daszyński pronaći će proizvod koji će ispuniti njezina očekivanja. Ljubitelji dugih čizama zasigurno će obratiti pozornost na modele čizama i izolirane čizme. Pristalice lagane, kratke i udobne obuće okačit će balerine, a dame usredotočene na eleganciju uvijek će posegnuti za ukusom u svakom centimetru šatlovi i atraktivne cipele. Bilo koji styling bit će jednostavan s takvim asortimanom.


Materijali koje koristi tvrtka Daszyński


Oblik cipela samo je jedna strana medalje. Temelj dobrog mišljenja marke je njihova izvedba koja je na iznimno visokoj razini. Sve zahvaljujući upotrebi najkvalitetnijih materijala iz linije ekološke kože. Zahvaljujući ovom rješenju, moguće je naznačiti dvostruku dodanu vrijednost koja se krije iza njega: prvo, vrlo kvalitetna obuća ide u ruke, a zapravo u noge potrošača, što daje povjerenje u svakoj situaciji i naglašava njihov dobar ukus i stil, a drugo, ta je činjenica od velike važnosti za ekologiju, jer ograničava pojavu korištenja prirodnih koža dobivenih od životinja, što mnogi ljudi kritiziraju. Ima i drugu dimenziju u obliku atraktivnih cijena, vrlo povoljnih sa stajališta ponuđene kvalitete.


Od dizajna do implementacije


Iza svakog modela obuće Daszyński nalazi se dobro osmišljen dizajn, na temelju kojeg se odabiru specifični materijali, boje i rješenja završne obrade. Zahvaljujući tome, konačni učinak ostavlja veliki dojam i privlači kupce. To se također prevodi u raznolikost ponude u smislu dostupnosti modela. Pa pogledajmo različite ponuđene vrste obuće.


Čizme


Ova vrsta obuće vrlo je tražena kod dama, pogotovo kad se topliji dio godine bliži kraju i postoji potreba za pronalaženjem odgovarajuće obuće za hladnije razdoblje. U ponudi Daszyńskog nalaze se modeli sa nižom, stabilnijom petom.


Shema boja počinje crnom, prolazi kroz svjetlije nijanse, sve do sive i tamno bež boje. Takva paleta boja savršeno će pristajati odjeći koja se oblači u kasnu jesen i zimu. Zanimljiv element su završni dodaci u obliku traka ušivenih na gornji dio cipele i labaviji, mrežasti umetci, na vrhu ušivani niti. Čizme Također su idealan izbor za jesensku kišu, jer štite noge od vlage i hladnoće.


Čizme izoliran


To je druga vrsta cipela namijenjena uporabi po hladnom vremenu. Zahvaljujući toplijoj i dobro izoliranoj podstavi, drže stopalo na konstantnoj temperaturi, čime omogućuju ugodno kretanje bez obzira na prevladavajuće vanjske uvjete.

Kopčanje s patentnim zatvaračem olakšava nošenje cipele, čak i na nogama s čarapama. Također omogućuje točno prianjanje cipele, čime se sprječava klizanje i trljanje stopala. Za završetak druge strane cipela upotrijebljen je i drugi patentni zatvarač koji je, međutim, čisto dekorativan. Dopunjen je metalnim, sjajnim pritiskom na gumb.


Balerine


Daszyński nudi i nešto za proljetnu i ljetnu sezonu. Višebojno Balerine u klasičnom kroju dokazati će se u toplim danima, kako u uredu, tako i tijekom kupovine ili dok se odmaraju na livadi.

Izdržljiva tkanina, podstava ugodna na dodir i ergonomski kroj osiguravaju stopalima udobnost i samopouzdanje tijekom hodanja. Osim toga, pojačanje nosa smanjuje rizik od slučajnog oštećenja cipela i udara na prste.


šatlovi


Klasični predmet u ponudi proizvođača su šatlovi, pripremljen za prigušenije, elegantnije stilizacije. Otmjeni kroj, visoka i čvrsta peta i velika izdržljivost pružit će korisnicima siguran korak u svakoj situaciji.


Pozivamo vas da se upoznate s ponudom obuće Daszyński.