Inna marka Bijele cipele na Payla stubu bijela

Nedostupan proizvod ;(

Bijele cipele na Payla Post - Eleganciju i udobnost svaki dan

Payla model su elegantne cipele koje će nadopuniti i povremene i formalne stilizacije. Stabilan stup s visinom od 7 cm suptilno je mršav nogu, a bademovi nožni prst daje cipelama univerzalan, ženstveni karakter.

Najvažnije karakteristike:

- Boja: bijela (ime proizvođača: bijela) s crnim potplatom.

- Vanjski materijal i umetak: ekološka koža - lijep izgled i lagana briga.

- potplat: plastika koja osigurava izdržljivost i prianjanje.

- Pričvršćivanje: Velcro - Brzo i precizno uklapanje u stopalo.

- Visina pete: 7 cm (post); Visina cipela: cca. 14 cm.

- nos: badem; Uzorak: gladak, bez uzorka.

- kolekcija: ljeto; nije izoliran.

- Dostupne veličine: 36–41.

- Originalno pakiranje: kutija.

- Model: 1196; Proizvođač: Još jedna marka.

Zašto vrijedi:

- Stabilan post kombinira eleganciju s udobnošću nošenja cijeli dan.

- Velcro jamči dobro, što djeluje s različitim širinama stopala.

- Neutralna bijela se miješa s mnogim stilovima - od ureda do gradskih setova.

Savjeti za odabir veličine:

Broj je precijenjeno - preporučujemo odabir manje veličine nego inače.

Stilovi:

- U ured: s Midi haljinom ili cigarilosom.

- Za šetnju ili sastanak: sa 7/8 traperica i laganom košuljom.

- Ljetni izlazi: s haljinom u kontrastnim bojama ili pastelima.

Briga:

Obrišite površinu vlažnom krpom, upotrijebite agense namijenjene ekološkoj koži, ne namočite se, spremite u kutiju od izravnog izvora topline.

Payla model je praktične i elegantne ženske cipele koje će u vašu garderobu uvesti svježi, moderan naglasak.

  • Zagrijavanje: Ne
  • Visina: Niska
  • Dodatne mogućnosti: nedostatak
  • Kolekcija: Ljeto
  • Boja: Bijela
  • Boja potplata: crno
  • Materijal potplata: Plastika
  • Materijal uloška: umjetna koža
  • Vanjski materijal: umjetna koža
  • Model: 1196
  • Nos: badem
  • Visina pete / platforme: 7
  • Dominantni uzorak: bez uzorka
  • Kopča: Čičak

Hvala vam što ste dodali komentar.

|