Befado žute dječje cipele 350P013 plava siva raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Befado – šarene sandale za malu djecu u toplim danima

Ljeto je vrijeme za zabavu na otvorenom i beskrajne avanture za djecu. Ključni element svakog dječjeg outfita za ove prilike su prikladne cipele koje će pružiti udobnost i zaštitu osjetljivim stopalima. Befado, poznati i cijenjeni brend obuće, predstavlja model 350P013 - žute dječje cipele koje karakteriziraju žive ljetne boje: plava, siva i raznobojni detalji.

Befado dječje papuče dizajnirane su za aktivnu djecu koja trebaju udobnu i sigurnu obuću. Mekano, pamučno gornjište ne samo da izgleda lijepo, već prije svega jamči izvrsnu cirkulaciju zraka, tako da se vaš mališan može igrati cijeli dan bez brige o znojnim stopalima.

Inovativni potplat s Flex-B sustavom još je jedna prednost ovih šarenih sandala. Ovaj sustav omogućuje optimalno savijanje obuće na strateškom mjestu, što je u skladu s preporukama ortopeda. Time se osigurava prirodan razvoj i potpora djetetovom stopalu tijekom hodanja.

Befado također stavlja naglasak na autentičnost - žuti umetak u potplatu dokazuje originalnost proizvoda, ujedno obavještavajući o njegovoj pripadnosti skupini certificirane obuće. Roditelji mogu biti mirni za zdravlje i pravilno držanje djeteta jer Befado sandale imaju oznaku "Zdravo stopalo" i preporučene su od strane stručnjaka.

Praktično kopčanje na čičak omogućuje djetetu jednostavno obuvanje i izuvanje, što je važan element u poučavanju samostalnosti. Čvrsta potpetica i kožni uložak dodatne su prednosti koje osiguravaju stabilnost i zdravlje stopala.

Sandale su dostupne za dječake i dostupne su u modernim bojama koje se lako slažu s mnogim odjevnim kombinacijama. Uskoro će postati neizostavan element odmora i svakodnevne zabave. Odabirom Befado proizvoda roditelji ulažu ne samo u elegantan izgled, već iu zdravlje svoje djece.

Befado žuta dječja obuća 350P013 savršena je kombinacija funkcionalnosti, udobnosti i sigurnosti koja će se sigurno svidjeti roditeljima i njihovoj energičnoj djeci.

---

Imajte na umu da su karakteristike obuće navedene gore u skladu s onima koje ste naveli - stvarni proizvod može imati drugačije značajke.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak Znak zdravog stopala
  • Boja: plava Siva višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
preporučam
|
|