Befado žute dječje cipele 250P093 plava siva raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Befado žuta dječja obuća 250P093 savršeno je rješenje za aktivnu, energičnu djecu kojoj je potrebna udobna i sigurna obuća za ljeto, puno avantura.

Izrađene imajući na umu nježna mala stopala, ove šarene sandale kombiniraju funkcionalnost s atraktivnim dizajnom. Plave i sive nijanse, upotpunjene raznobojnim akcentima, zasigurno će se svidjeti malim istraživačima i dati šarm svakom dječjem stajlingu.

Befado proizvodi poznati su po brizi za zdrav razvoj dječjih stopala, a model 250P093 savršen je primjer toga. Gornjište izrađeno od prozračne pamučne tkanine ne samo da jamči visoku higijenu, već stopalima osigurava potrebne uvjete za disanje, što je ključno u toplim danima.

Flex-B sustav je inovativna značajka ovih sandala, koja im omogućuje da se savijaju na pravom mjestu prema preporukama ortopeda, čime se osigurava pravilan položaj stopala tijekom hodanja. To čini Befado žute dječje cipele ne samo udobnima, već i podržava zdrav razvoj djeteta.

Certifikat "Znak zdravog stopala" dodatna je potvrda da su cipele preporučene od strane stručnjaka i da zadovoljavaju potrebe mladih korisnika. Dodatne prednosti, poput žutog umetka u potplatu koji je znak autentičnosti proizvoda, te krute pete koja jamči odgovarajuću stabilizaciju, izdvajaju ove sandale od konkurentskih ponuda.

Velcro tip kopčanja nije samo praktičan, već omogućuje djeci da se samostalno obuvaju i izuju, što je još jedan korak prema samostalnosti.

Namijenjene su dječacima, ali univerzalne boje i dizajn mogu pristajati i mnogim djevojačkim kombinacijama. Svakako, Befado žute dječje cipele 250P093 izvrstan su izbor za roditelje koji cijene zdravlje i udobnost svog djeteta koliko i moderan i moderan izgled.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: plava Siva višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|