Befado dječje cipele 217P090 plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 217P090 plave - Udobnost i sigurnost na svakom koraku

Prilikom odabira prvih cipelica za malog istraživača svijeta ne možete zanemariti njihovu kvalitetu i utjecaj na zdrav razvoj stopala. Befado dječja obuća, uključujući i model 217P090 u nijansi vesele plave, idealan je prijedlog za rastuća, aktivna stopala.

Befado dizajneri svjesni su da dječja stopala ne trebaju samo meku zaštitu, već i odgovarajuću potporu. Zato je svaki model, uključujući SNAKE, kreiran kako bi osigurao sigurnost i udobnost. Posvećenost brenda zdravlju dječjih stopala potvrđuje certifikat „Healthy Foot Sign“ i preporuke ortopeda.

Sportski i energičan dizajn SNAKE sandala iz Befada zasigurno će privući pozornost mladih zaljubljenika u aktivnosti, a detaljni nogometni akcenti u dizajnu dodatno naglašavaju dječački karakter ove obuće.

Gornjište ovih sandala izrađeno je od visokokvalitetne, prozračne pamučne tkanine koja jamči higijenu i prozračnost te sprječava prekomjerno znojenje stopala. Ova značajka je posebno važna u vrućim ljetnim danima, kada aktivna djeca trebaju cipele koje osiguravaju odgovarajuću cirkulaciju zraka.

Inovativni sustav Flex-B koji se koristi u potplatima cipela omogućuje njihovu fleksibilnost na optimalnom mjestu, u skladu s preporukama ortopeda. To je ključno za pravilan razvoj i funkcioniranje dječjih stopala pri hodanju, trčanju ili skakanju.

Kopčanje modela 217P090 u obliku udobnih i jednostavnih kopči omogućuje brzo i jednostavno prilagođavanje obuće i najenergičnijim stopalima. Dodatno, čvrsta peta cipela služi za stabilizaciju i pravilno postavljanje pete, što je vrlo važno kod cipela za najmlađe.

Befado, kao renomirani poljski proizvođač dječje obuće, brine o detaljima i trajnosti svojih proizvoda. Befado dječje papuče ne samo da izgledaju privlačno, već jamče da će djeca u svakom trenutku uživati ​​u udobnosti i sigurnosti.

Brinući o potrebama i preferencijama svojih najmlađih kupaca, Befado nudi obuću koja zadovoljava najviše standarde, a model 217P090 blue još je jedan dokaz da moda može ići ruku pod ruku s udobnošću i zdravljem.

  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Lik: nedostatak
  • Materijal: Tkanina
  • Boja: plava

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|