Befado dječje cipele 630P011 plava

15,12 EUR

Befado, poznati proizvođač dječje obuće, još jednom dokazuje da udobnost i zdravlje malih stopala mogu ići ruku pod ruku s atraktivnim dizajnom. Njihov najnoviji prijedlog, dječje papuče 630P011 u nijansama plave, namijenjene posebno dječacima, savršen je spoj funkcionalnosti, estetike i najvišeg standarda izrade.

Befado dizajneri, poznati po pažnji za detalje, u ovaj su model upotrijebili visokokvalitetnu tkaninu koja jamči izdržljivost i lakoću obuće, što je posebno važno za korisnike koji cijeli dan provode aktivno. Osim estetske strane, papuče u jedinstvenoj, energično plavoj boji također pružaju promišljena rješenja za zdrav razvoj dječjih stopala.

Obraćanje pozornosti na krutu petu ključna je značajka ovog modela, koja nudi potrebnu potporu malim stopalima, kao i pomaže u održavanju pravilnog držanja tijekom hodanja, trčanja ili igre. Zahvaljujući tome roditelji mogu biti sigurni da pri odabiru Befado obuće biraju najbolju moguću zaštitu za stopala svoje djece u razvoju.

Također je važno da ove papuče imaju oznaku Zdravo stopalo - prestižno priznanje koje se dodjeljuje obući koja zadovoljava najviše ortopedske standarde. To je garancija da kupnjom ovih papuča ulažemo ne samo u udobnost, već i u zdrav razvoj naše djece.

Rješenje prilagođeno potrebama dinamičnog života djeteta je praktična čičak kopča. Omogućuje malim korisnicima brzo i samostalno obuvanje i izuvanje papučica, čime se razvija njihova samostalnost i velika je prednost u očima djece i njihovih odgajatelja.

Štoviše, papuče Befado 630P011 isporučuju se u originalnom pakiranju, što ih čini odličnom idejom za praktičan i lijep poklon.

Ukratko, dječje papuče Befado 630P011 nisu samo stvar mode i stila, već prije svega izbor koji podržava zdrav razvoj i osigurava udobnost korisnika na svakom koraku. Ova plava oaza udobnosti, zdravlja i funkcionalnosti u svijetu dječjih stopala savršen je izbor za osviještene roditelje i njihovu aktivnu djecu.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: plava
  • Materijal: tkanina
  • seks: dječaci
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Producentni kod: BM188703

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|