Befado dječje cipele 869X143 plava siva raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje cipele Befado 869X143 savršeno su rješenje za aktivnog mališana koji treba udobnu i sigurnu obuću za svakodnevnu upotrebu, posebice u vrtiću. Boje - plava sa sivim i raznobojnim detaljima - čine cipele privlačnima i privlačnima djeci, potičući ih da se samostalno obuku.

Befado dizajneri znaju koliko je važan razvoj malih stopala pa su u modelu 869X143 vodili računa o ključnim zdravstvenim aspektima. Čvrsta peta i stabilne stranice cipela savršeno podupiru sitna stopala, držeći ih u pravilnom položaju, što je iznimno važno za sprječavanje oštećenja držanja. Uvođenje otvorenih prstiju u sandalama dodatna je prednost koja osigurava bolju cirkulaciju zraka i sprječava pregrijavanje stopala tijekom intenzivne igre.

Gornjište od prozračne pamučne tkanine još je jedan aspekt koji pogoduje udobnosti malog korisnika. Ovaj materijal jamči ne samo odgovarajuću ventilaciju, već i higijenu djetetovih stopala, što je posebno važno u toplim danima.

Kopčanje na čičak ne samo da je praktično, već i uči djecu samostalnosti. Zahvaljujući intuitivnom kopčanju, čak i najmlađa djeca mogu brzo naučiti obuvati i izuvati Befado cipele bez pomoći odraslih.

Sigurnost i zdravlje dječjih stopala prioritet je brenda Befado, što potvrđuju certifikati i preporuke ortopeda. Ove su cipele dizajnirane s pažnjom na detalje kako bi roditelji bili sigurni da su odabrali proizvod koji podržava pravilan razvoj njihova djeteta.

Proizvođač Befado jasno je definirao kategoriju obuće kao "Dječje papuče", namijenjene dječacima, što ovaj model čini izuzetno dobrim izborom za nošenje u vrtiću i kod kuće. Kombinacija funkcionalnosti, dizajna i brige za zdravlje stopala čini da dječja obuća Befado 869X143 uživa zasluženo priznanje među roditeljima i stručnjacima.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Producentni kod: BM98784
  • Boja: plava Siva višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|