Befado dječje cipele 631P022 zelena

15,85 EUR

Prilikom odabira prvih cipela za svoje dijete, svaki roditelj želi osigurati ne samo sigurnost, već i udobnost i zdrav razvoj. Befado, renomirani proizvođač dječje obuće, predstavlja model 631P022 - savršene papuče za djecu koja prave prve korake. Predložena obuća nije samo praktična i estetski izrađena, već prije svega preporučena od strane najboljih stručnjaka iz područja dječje ortopedije, što jamči njenu najvišu kvalitetu i funkcionalnost.

Svojstva i prednosti obuće Befado 631P022 prilagođene su specifičnim potrebama dječjih stopala u razvoju. Gornjište cipelica izrađeno je od visokokvalitetne pamučne tkanine koja ne samo da pruža izvrsnu ventilaciju, već jamči da će se mališani osjećati ugodno tijekom cijelog dana. Obraćanje pažnje na detalje, kao što je povišena peta, ključni je aspekt pri dizajniranju dječjih cipela. Kod ovog modela peta ne samo da stabilizira stopalo, već ga i štiti od ozljeda, što je iznimno važno tijekom igre i tjelesne aktivnosti.

Dodatna prednost predstavljenih Befado papuča je njihov sustav kopčanja na čičak, koji ne samo da djetetu olakšava samostalno obuvanje i izuvanje, već omogućuje i bolje pristajanje cipele uz nogu. Ova značajka je posebno važna kada je riječ o djetetu čije se stopalo stalno razvija i mijenja.

Dizajneri iz Befada mislili su i na higijenu i zdravlje bebe uvodeći posebne rupe na potplatu zahvaljujući kojima obuća ima svojstva prozračnosti. Dodatno, širok vrh cipela pruža prostor za male prste, osiguravajući djeci ne samo udobnost već i prirodno kretanje.

Model 631P022 dostupan je u modernoj zelenoj boji koja će se svidjeti ne samo dječacima, već i njihovim roditeljima koji traže elegantnu i funkcionalnu obuću za svoju djecu. Ponuda je upotpunjena činjenicom da se papuče nude u originalnom pakiranju proizvođača, što ističe njihovu visoku kvalitetu i čini ih savršenom idejom za poklon.

Kupnjom dječje obuće Befado odabirete proizvod koji je dizajniran imajući na umu zdravlje i udobnost vašeg djeteta. Model 631P022 ne samo da ispunjava već i premašuje očekivanja najzahtjevnijih roditelja i malih korisnika.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Boja: zelena
  • Materijal: tkanina
  • seks: dječaci
  • Producentni kod: BM164894

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|