Befado dječje cipele 290X234 mornarsko plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado 290X234 dječje cipele, tamnoplave - savršena obuća za malog istraživača

Svakom djetetu koje svakodnevno osvaja svijet vrtića, parkova i igrališta potrebna je obuća koja ne samo da izvrsno izgleda, već je prije svega iznimno funkcionalna i udobna. Befado 290X234 tamnoplave dječje cipele zadovoljavaju ove kriterije 100%.

Ne bez razloga odabiremo obuću iz asortimana cijenjenog brenda Befado koji je godinama specijaliziran za dizajniranje i izradu obuće za djecu. Dječja obuća ovog brenda nije samo elegantna i šarena, već je prije svega zdrava za mala stopala, što potvrđuju brojni zadovoljni roditelji i preporuke ortopeda.

Befado dječja obuća 290X234 promišljenog je dizajna koji jamči pravilan razvoj i zaštitu nježnih stopala djeteta predškolske dobi. Prozračni potplat omogućuje prirodnu ventilaciju i održava stopalo suhim i zdravim tijekom cijelog dana. Dodatna prednost je ugrađeni Absor-B sustav u petnom dijelu koji apsorbira mikroudare uzrokovane djelovanjem na različitim površinama.

Imajući na umu potrebe djece, gornji dio obuće Befado izrađen je od visokokvalitetne pamučne tkanine. Ovakav izbor materijala čini obuću laganom i prozračnom, lakom za održavanje, što osigurava udobnost i higijenu djeteta u svakom trenutku.

Befado dječje papuče karakterizira i jednostavnost samoposlužnog obuvanja. Zahvaljujući elastičnim trakama, zakopčavanje cipele postaje dječja igra, što svakako olakšava učenje samostalnosti i štedi vrijeme u užurbanim jutarnjim satima.

Čvrsta potpetica jamči stabilizaciju stopala, što je posebno važno u vrijeme kada dijete uči pravilno koračati i treba mu čvrst oslonac. Mornarsko plava boja cipelica je univerzalna i pristaje uz mnoge dječje stilove, što ovaj model obuće čini savršenim izborom kako za vrtić, tako i za izlete.

Imajući na umu roditelje, proizvođač daje i podatke o težini proizvoda s pojedinačnim pakiranjem, koja iznosi 0,5 kg. Na taj način možete lako procijeniti hoće li obuća odgovarati djetetu i neće mu dodatno opterećivati ​​stopala.

Ukratko, dječja obuća Befado 290X234 sinonim je za udobnost, sigurnost i stil koji će zadovoljiti kako malene korisnike tako i njihove skrbnike koji brinu o zdravom razvoju i sreći svoje djece.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Mornarica
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.5

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|