Befado dječje cipele 290X201 mornarsko plava plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado - visoka kvaliteta i udobnost za male nožice

Kada dođe vrijeme za odabir prave obuće za vašeg predškolskog djeteta, pobrinite se da mu osigurate ne samo slatke, već prije svega zdrave i udobne cipele. Befado, poznati proizvođač dječje obuće, godinama je cijenjen među roditeljima zbog visokog standarda i pažnje posvećene detaljima. Njihov model 290X201 u mornarsko plavoj i plavoj boji savršen je izbor za vaše dijete.

U ovim cipelama svaki korak djeteta je siguran i udoban. Posebno dizajnirana za dječja stopala, Befado obuća uzima u obzir sve potrebe malog korisnika. Prozračni potplat osigurava cirkulaciju zraka i sprječava pregrijavanje stopala, što je iznimno važno, pogotovo u toplijim danima. Udobnost nošenja osigurava i sustav Absor-B koji apsorbira mikro udarce – tako da dijete može bez problema trčati, skakati i igrati se bez izlaganja stopala nepotrebnom opterećenju.

Gornjište od prozračne pamučne tkanine jamči udobnost i održava odgovarajuću higijenu. Cipelice Befado dizajnirane su tako da ih dijete može samo obuti - elastične trake su praktičan i brz način pričvršćivanja s kojim će se bez problema nositi i najmanje ruke.

Sigurnost Befado obuće potvrđuju certifikati i preporuke ortopeda. To omogućuje roditeljima da budu mirni znajući da biraju proizvod koji podržava pravilan razvoj stopala njihova djeteta. Dodatno, kruti potpetnik podupire petu i sprječava njeno iskakanje, što je ključno tijekom rasta i oblikovanja pravilnog držanja tijela.

Ovaj model karakterizira klasičan, ali šaren dizajn koji će se sigurno svidjeti malim korisnicima. Mornarsko plava i plava boja čine cipele univerzalnima i lake za uklapanje uz razne ormare. Savršeni su i za vrtić i za igru ​​kod kuće.

Cipele Befado 290X201, unatoč svojoj lakoći (samo 0,4 kg s pojedinačnim pakiranjem), čvrste su i izdržljive - mogu se nositi s aktivnošću zaposlenog djeteta. Proizvedene od poznate i cijenjene marke, cijene ih i djeca i roditelji koji svojoj djeci žele pružiti najbolje uvjete za igru ​​i razvoj. Odabirom Befado dječje obuće birate zdravlje, udobnost i stil koji idu ruku pod ruku.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Mornarica plava
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|