Befado dječje cipele 110P418 mornarsko plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 110P418 – Savršene za male istraživače

Za mlade roditelje čija djeca čine svoje prve, nesigurne korake, odabir prave obuće za bebu je odluka o kojoj ovisi mnogo toga. S ponosom predstavljamo cipele Befado 110P418 u mornarsko plavoj boji koje spajaju tehnologiju, ergonomska rješenja i atraktivan izgled, a sve imajući na umu zdravlje i udobnost najmlađih korisnika.

Certificirano i preporučeno od strane ortopedskih kirurga

Naše cipele su sinonim za sigurnost i vjeran su pratitelj dječjih skitanja, kako po kući tako iu igri na otvorenom. Priznati od strane stručnjaka, posjeduju certifikate koji potvrđuju njihova zdravstvena svojstva, što ih čini pouzdanim izborom među svjesnim roditeljima.

Pažnja posvećena svakom detalju

Obuća Befado 110P418 dizajnirana je s pažnjom na najsitnije detalje. Prozračno gornjište, izrađeno od visokokvalitetne pamučne tkanine, jamči da će stopalo uvijek biti čisto i svježe. Čvrsta potpetica podržava stabilnost malenog stopala, što je ključni aspekt za istraživače početnike.

Funkcionalnost u svakom koraku

Moderan dizajn cipele utječe na njezinu udobnost i trajnost. Zahvaljujući posebno dizajniranim potplatima s mikroporama, cipele Befado 110P418 omogućuju vašim stopalima slobodno disanje, sprječavajući pregrijavanje i prekomjerno znojenje. Osim toga, široki prednji profil cipela daje malim prstima dovoljno prostora, koji ih ne ograničava u kretnjama i ne stvara nelagodu.

Jedinstvene značajke za jedinstvene potrebe

U proizvodnji Befado dječje obuće posebnu pozornost posvećujemo onim elementima koji izravno utječu na zdrav razvoj i udobnost. Primjer je osiguravanje obje funkcionalnosti zahvaljujući kopčama jednostavnim za korištenje koje djeci olakšavaju brzo obuvanje i izuvanje cipela. Mornarsko plava boja dodaje univerzalnost i pristaje mnogim dječjim stilovima.

Sigurnost vašeg djeteta - naša misija

Befado je proizvođač s tradicijom koji se dugi niz godina specijalizirao za izradu dječje obuće. Odabirom modela 110P418 odabirete proizvod koji je dizajniran za siguran i pravilan razvoj vaše bebe. One su više od običnih cipela – one su ulaganje u zdrave buduće korake vašeg djeteta.

U našoj ponudi nalaze se obuće savršeno skrojene prema potrebama vaše djece, dostupne u kategoriji "Za djecu » Dječje papuče", koje su toliko lagane (težine samo 0,4 kg s pakiranjem) da vaše dijete gotovo i neće osjetiti da ih nosi. Osigurajte svom dječaku Befado obuću i pridružite se grupi roditelja koji cijene zdravlje i razvoj svoje djece.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Mornarica
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
Brzo, učinkovito, bez problema! Preporučam 100%!
|