Befado dječje cipele 110P429 mornarsko plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado 110P429 dječje cipele, tamnoplave - savršene za male istraživače

Odabir prave obuće za dijete koje čini prve korake iznimno je važan. Ovo je važan trenutak i za roditelje i za mališana koji razvija svoje motoričke sposobnosti. Befado, kao brend obuće s dugogodišnjom tradicijom, savršeno razumije potrebe djece. Predstavljamo vam model 110P429 koji je stekao priznanje roditelja i stručnjaka - zahvaljujući preporukama najboljih ortopeda i dobivanju certifikata "Znak zdravog stopala".

Gornjište naše obuće majstorski je izrađeno za nježna dječja stopala. Prozračne pamučne tkanine jamče higijenu i udobnost tijekom svakodnevnog nošenja. Zahvaljujući njima mala stopala mogu "disati", izbjegavajući prekomjerno znojenje i potencijalnu iritaciju.

Stabilnost je ključ sigurne igre i pravilnog razvoja. Model Befado 110P429 opremljen je odgovarajuće podignutom petom koja stabilizira djetetovo stopalo, bez obzira hoda li, trči ili skače. Perforirani potplat još je jedan element koji osigurava prozračnost i toplinsku udobnost.

Kako bi mala stopala imala dovoljno prostora da se slobodno razvijaju, dizajnirali smo cipele sa širokim vrhom. Prostor za nožne prste je neophodan kako bi dijete moglo slobodno micati nožnim prstima i osjećati se ugodno dok nosi cipele.

Dizajn obuće Befado 110P429 jednako je dobro promišljen kao i njeni ortopedski aspekti. Elegantna tamnoplava boja čini cipele stilskim i univerzalnim, pristajući uz gotovo svaki dječji stajling. Privlačan dizajn u kombinaciji s funkcionalnošću čini ga izvrsnim izborom za male dječake koji cijene ne samo udobnost, već i izgled.

Cipelice se kopčaju udobnim i praktičnim kopčama, što omogućuje mališanu da lako nauči samostalno obuvati i izuvati cipele, a omogućuje i njihovu prilagodbu individualnim potrebama u pogledu kroja.

Dodatna prednost je mala težina proizvoda - čak i uz pojedinačno pakiranje ne prelazi 0,3 kg, što cipele čini udobnim za nošenje i ne opterećuje dijete.

Odabirom Befado dječje obuće birate zdravlje, razvoj i sigurnost vašeg djeteta. Model 110P429 ulaganje je u udobnost i zdrav razvoj stopala vašeg mališana, a pruža ga poljski proizvođač kojem vjeruju roditelji već generacije.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Materijal: Tkanina
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.3
  • Boja: Mornarica
  • seks: Dečki

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|