Befado dječje cipele 109P209 ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado - Vaš izbor za zdrave bebine korake.

Kada vaše dijete napravi prve korake, svaka odluka o odabiru prave obuće je ključna. U pomoć priskaču dječje cipele Befado 109P209 u atraktivnoj kombinaciji boja - roze i sive. Ove unikatne papuče više su od običnih cipela; To je jamstvo da će se mala stopala zdravo i pravilno razvijati.

Certifikat "Znak zdravog stopala" je više od deklaracije - to je obećanje sigurnosti i udobnosti koje Befado drži dizajnirajući obuću u dogovoru s ortopedima. To štiti nježna djetetova stopala od mogućih nedostataka u držanju. Brojač krute pete nije slučajni dodatak, već element koji stabilizira petu i cijelo stopalo, zahvaljujući kojem se mališan može sigurno igrati i istraživati ​​svijet bez ograničenja.

Dječja stopala posebno su osjetljiva na pregrijavanje, stoga im je potrebno osigurati odgovarajuću ventilaciju. Gornjište izrađeno od prozračne pamučne tkanine odgovor je na te potrebe. Promišljena rješenja, kao što su posebne rupe na potplatu, djeluju kao sustav ventilacije koji koži omogućuje disanje i tijekom najintenzivnije igre.

Široki vrh u Befado cipelama je dobro promišljen dizajn koji pruža udobnost i prostor za prste koji rastu. Djeca brzo rastu i stopalima im je potreban prostor za prirodni razvoj. Befado papuče, s pažnjom na prostor za male prste, brinu se da se dijete osjeća ugodno pri svakom koraku.

Velcro kopčanje je rješenje koje već godinama osvaja srca roditelja i djece. Sinonim je za udobnost i neovisnost - omogućuje čak i najmlađim istraživačima da brzo obuju i izuju cipele.

Kada odaberete Befado dječje papuče, model 109P209, ne birate samo lijep dizajn i boje. Prije svega birate zdrav razvoj djetetovih stopala i sigurnost da će svaki korak vašem mališanu biti radost.

Befado nisu samo cipele, to su dobro osmišljena rješenja za zdravu i sretnu djecu.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|