Balerinke s sandalama s otvorenim prstima D3434 bijele crno

Proizvod nije dostupan ;(

Proizvod koji ćete opisati su ženske balerinke s otvorenim prstima, koje su kombinacija klasičnog dizajna balerinki s elementom sandale zbog otvorenog prednjeg dijela. Ovaj konkretan model je D3434, a dolazi u bijeloj boji, iako se u opisu spominje i crna, što može sugerirati da su dostupni u dvije boje.

Materijal je opisan kao "meliski", što može značiti materijal sa svojstvima sličnim PVC-u ili drugoj vrsti fleksibilne plastike koja se često koristi u proizvodnji obuće - meliski su poznati po tome što su lagani i često mirisni. Međutim, ovo su prilično rijetko korišteni izrazi, tako da mogu značiti drugačiji materijal specifičan za proizvođača.

Balerinke ove marke, koje nisu označene kao "Druga marka", namijenjene su ženama i spadaju u kategoriju "Ženske » Balerine". Lijep, atraktivan dizajn i niska cijena poticaj su za kupnju ovih cipela. Obuća s otvorenim prstima savršena je opcija za toplije dane, dodajući lakoću i stil kako ležernijim tako i elegantnijim kombinacijama.

Ukratko:

- Tip proizvoda: Ženske balerinke otvorenih prstiju

- Model: D3434

- Dostupne boje: bijela (i moguća crna)

- Materijal: Meliski (fleksibilni, lagani materijal, eventualno plastika)

- Vrsta obuće: Balerinke/sandale

- Prepoznatljive karakteristike: Atraktivan dizajn, niska cijena

- Namjena: Ženske cipele, za svaku priliku

- Proizvođač: Other brand

- Kategorija: Ženske » Ženske » Balerinke

- Vanjski materijal: ostalo (napravljeno od materijala opisanog kao meliski)

Imajte na umu da naziv "meliski" može biti dvosmislen, stoga se preporuča provjeriti stvarni sastav materijala kod proizvođača ili prodavača.

  • Boja: crno
  • Vanjski materijal: drugo

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|