American Club Balerine američkog kluba crvena

Proizvod nije dostupan ;(

Otkrijte udobnost i stil uz American Club balerinke u osvježavajućoj crvenoj boji! Model 3008 savršena je kombinacija funkcionalnosti i modernog dizajna, stvarajući savršenu obuću za vaše dijete za svaku priliku.

Ove preslatke balerinke pažljivo su dizajnirane imajući na umu dječja stopala koja rastu. Gornjište izrađeno od najkvalitetnijeg sintetičkog materijala istovremeno je izdržljivo i fleksibilno, što osigurava udobnost čak i tijekom cjelodnevnog nošenja. Dodatno, intenzivna crvena boja privlači pažnju i dodaje karakter svakom stajlingu.

Proizvođač American Club uvijek stavlja naglasak na udobnost korištenja, što dokazuje uložak podstavljen prirodnom kožom koji je anatomski profiliran kako bi savršeno pristajao obliku dječjeg stopala. Dobro dizajniran uložak temelj je zdravog razvoja i podupire pravilan položaj stopala tijekom hodanja.

Za sigurnost pri igranju brine potplat od termogume, koji je fleksibilan i otporan na abraziju, što je ključno za dječje avanture. Velika prednost ove vrste potplata je njegovo prianjanje koje će spriječiti klizanje.

Posebnost American Club balerinki je čvrsta potpetica koja stabilizira petu i sprječava njeno pomicanje, što je posebno važno kod dječje obuće. Udobnost obuvanja i izuvanja cipela osigurava praktična kopča na čičak, koja omogućuje brzo i jednostavno prilagođavanje, idealno za male ruke.

American Club balerinke nisu samo funkcionalne, već i elegantna elegancija za male dame. U dječjoj kategoriji ove balerinke izvrstan su izbor za roditelje koji traže obuću koja spaja udobnost i atraktivan izgled.

Odaberite American Club balerinke model 3008 i osigurajte svom djetetu udobnost i stil za svaku priliku!

  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak Profilirani umetak
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Boja: Crvena

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
Lijep kontakt, zamjena za drugu veličinu savršeno obavljena - preporučujem :)