Poljska tvrtka Edeo s dugom tradicijom, za svaku sezonu mjeri se predstavljanjem odličnih kolekcija obuće. Ženske pumpe, koje nalazimo u širokom rasponu, odlikuje se jedinstvenim izgledom i prije svega udobnošću s kojom će se žene susresti nakon što prvo stave na noge.

"Elegantna raznolikost u prekrasnom izdanju"

Edeo pumpe odlikuje se jedinstvenošću izrade, što je vidljivo u svakom detalju.

Materijal koji se koristi za izradu raznih krojeva je visokokvalitetna prirodna koža. Možemo ga odabrati u obliku antilop ili u potpunosti obojen ili s prirodnom teksturom. Zbog toga svaki par pumpi ima nešto jedinstveno zbog čega će čitava silueta biti sve veća.

U širokom rasponu crpki možemo pronaći na:

- stup,

- igla,

- klinovi.

Njihove različite visine omogućuju prilagođavanje pete individualnim preferencijama.

Meke uloške i ne tlače unutrašnjost cipele - ove će karakteristike utjecati na udobnost nošenja u bilo kojoj situaciji.

"Neobičan završetak i pažnja na detalje"

Među širokim rasponom modela pronalazimo takve pumpe koje su otkrile pete i stopala ili su ugrađene i imaju remen za pričvršćivanje.

Faskali sa zanimljivom grafikom na gornjem ili petom su jedinstveni. Takvi će se elementi istaknuti i omogućiti stvaranje vrlo originalnih stilizacija.

Pronalazimo i ikonične i jednostavne crne crpke, koje odgovaraju svemu, kao i uzorcima kontrastnih boja ili ukrasnim elementima kao što su: luk, gumb, kopča.

"Višenamjenost i praktičnost u jednom"

Edeo pumpe prilagođene vašim vlastitim očekivanjima omogućit će vam da se osjećate samopouzdano u sto posto. Noge izvanrednog izgleda nakon njihovog utemeljenja učinit će da cijela silueta izgleda vrlo ženstveno. Odabir prave odjeće za vrstu cipela postat će lakši.

Ono što šatlove čini izvrsnima je jednostavno praktičnost. Čak će i dugi sati hodanja na peti biti ugodni i noge će se odmarati u svakoj situaciji.