Tvrtka Gregors kreirala je kolekciju čizama za gležnjeve za žene koje pružaju maksimalnu udobnost prilikom nošenja. Njihova konstrukcija i materijali praktički su dizajnirani, zbog čega se prilagođavaju nogama i stabilno ih lijepe. I najvažnije: to je osebujna must have ženska garderoba.


"Najviša kvaliteta i raznolikost u kolekciji"


Gregors čizme izrađene su od prave kože koja je najviše kvalitete. Gornji dio doseže do gležnja, što znači da neće zadebljati tele i lijepo prikazati cijele noge.


Ponuda uključuje čizme izolirane unutar mekog materijala za zimu, kao i modele bez izolacije, koji dobro djeluju u rano proljeće i jesen.


U Gregors čizmama možemo pronaći sljedeće stilove:

- čipkani;

- s patentnim zatvaračima s unutarnje ili s obje strane;

- imati elastične trake umjesto patentnih zatvarača.


Različite visine omogućuju vam odabir cipela po vašoj želji. Dostupni su niski i visoki klinovi kao i potpetice u obliku motke.


Klasična boja je crna, koja dominira u cjelokupnom asortimanu. To je najpopularnija boja koja je pronašla ljubav mnogih žena i odgovara praktički svemu. Zauzvrat, kombinacija glatke kože i antilop izgleda impresivno i originalno.


Dekorativni elementi koji privlače pažnju u Gregors čizmama su:

- ukrasne kopče;

- umetci s potplatom druge boje, npr. crvena;

- vidljivi ubod na potplatu;

- gornji dio valjani;

- estetske nabore.


Pažnju privlače potplati, čija konstrukcija pridonosi stabilnom držanju nogu, što je izuzetno važno pri zimskom hodanju po skliskim kolnicima.


"Ljepota nogu u svakom pogledu"


Čizme su sjajne s kratkim suknjama, kratkim hlačama i hlačama. Odabir ove vrste obuće ulaganje je u više zadataka, što se očituje u činjenici da ih možemo nositi u različitim prilikama i uvijek će izgledati sjajno. Njihov se izgled trajno registrirao u modnim trendovima, tako da ćemo uvijek biti na vrijeme.