U glavnim ulogama: Andrijine cipele


Andrijin domjenak se bliži, a vi još ne znate koje cipele obuti? Sve što trebate učiniti je uzeti u obzir nekoliko aspekata i u trenu ćete stvoriti briljantan stajling. Izbor može varirati ovisno o planiranom outfitu i vrsti zabave, ali uvjeravamo vas da će uz naše savjete biti trivijalan. Raditi!

Andrijeve cipele za nju i za njega

Idete li na zabavu povodom Andrije? Bez obzira radi li se o elegantnom Andrijinom balu u nekom otmjenom restoranu ili o sasvim neformalnom kućnom tulumu s najbližim prijateljima, morate imati udobnu obuću.

Uostalom, uglavnom o njima ovisi hoćete li plesati cijelu noć ili radije sjediti sa strane, žaliti se na bolne kurje oči i očajnički tražiti flastere na dnu torbe.

Imajući to na umu, ne zaboravite da vam cipele za Andriju trebaju biti iznad svega udobno. Ni pod kojim okolnostima nemojte ih nositi prvi put u životu na ovom velikom događaju. Pazite da ih dobro razbijete prije nego što ih u Andrijskoj noći pokažete svijetu.  
Osim što se trebate osjećati ugodno u Andrijinim cipelama, vjerojatno vam je i stalo savršen izgled. Pitate se koji model odabrati za Andrijin bal, a koji je kroj bolji za kućnu zabavu? Ovdje smo da vam pomognemo da napravite savršen izbor!

Kakve cipele za Andrijin bal za žene?

Andrijin bal u probranom restoranu zahtijeva elegantnu haljinu. Iz tog razloga bit će najsigurnije da se odlučite za klasiku i odaberete udobne salonke, ženstvene štikle ili udobne cipele s ravnim potplatom.

Za koktel haljine u ekru boji najbolje su cipele svijetle boje. Što kažete na gole štikle? Ove cipele sigurno će stvoriti učinak nogu u nebo, dati vam milost i šarm! Nosite ih uz mini ili midi haljinu. Planirate li obući dugu haljinu, uspješno možete obuti niže, udobnije cipele. Prilikom odabira visine pete vodite se duljinom svoje haljine. 

Želite li se izdvojiti iz mase, odaberite originalnu obuću. Metalni sjaj, zadivljujući uvezi ili možda upečatljive, a opet iznimno udobne platforme? Poigrajte se modom i bojama, stvarajući neupadljive kombinacije koje će vašu stilizaciju učiniti središtem pažnje.

Pazite, međutim, da ne pretjerate i da ne počnete izgledati kao božićno drvce spremno za nadolazeće blagdane. Za ukrašene haljine s velikim, upečatljivim aplikacijama odaberite prigušeniju obuću. Uz minimalističku haljinu dobro će pristajati cipele s detaljima, kamenčićima i nevidljivim teksturama.

Kakve cipele za Andrijin bal za muškarce?

U slučaju da na Andrijin bal idu muškarci, izbor je puno jednostavniji. Bez obzira na to idete li na zabavu s pratnjom ili svoju drugu polovicu planirate pronaći na licu mjesta, svakako želite impresionirati elegantnim izgledom. Iz tog razloga najvjerojatnije ćete nositi odijelo ili svečane hlače i košulju.

Odabir cipela za takvu odjeću vrlo je jednostavan! Muškarci koji su se odlučili za bež odijelo mogu nositi smeđe svečane cipele. Takva će obuća također savršeno razbiti monokromnost crnog odijela. Želite li izgledati još elegantnije, možete se poigrati bojama. Odaberite košulju ili kravatu u upečatljivoj crvenoj nijansi, a cipele uskladite bojom s ovim akcentima. 

Pažnja! Ako ćete obuti omiljene cipele za odijelo koje su vam godinama služile, svakako ih dobro pripremite. Pisali smo o poliranju i njezi cipela u ovaj članak.

Kakve cipele za Andrije kod kuće?

Umjesto elegantnog andrijskog bala, ove ste se godine odlučili za kućnu zabavu? U ovom slučaju trebat će vam manje formalna odjeća. Glamuroznu haljinu do poda sa svjetlucavim ukrasima zamijenite klasičnom malom crnom haljinom ili hlačama s cigarilosima i udobnom stilskom košuljom prevelik. Dovršite svoje izgled nakit, ukusna šminka i, naravno, cipele.

Odaberite model s ravnim potplatom koji neće grebati parket u kući organizatora zabave. Ako vaš domaćin više voli da gosti ostaju bosi, bilo bi dobro da se opskrbite simpatičnim papučama koje će vas grijati čak i kada krenete na balkon udahnuti malo svježeg zraka.

Kakve cipele za Andrijin maskenbal?

Andrzejki je također odlična prilika za organiziranje maskirane zabave! Ako ćete sudjelovati u takvom događaju, vrijedi se posvetiti stvaranju originalne kreacije u kojoj ćete izgledati jednostavno ludo.

Osim ako vam obuća nije prepoznatljiv dio maskiranja, odlučite se za klasični model koji ćete moći nositi svaki dan. Nosiš li kostim vještice? Kladite se na crne ili crvene štikle, koje će - osim za party - biti izvrsne za spoj ili ured. Odijevate li se u farmera? Odaberite tenisice u kojima ćete moći otići na pivo s frendovima.

Zabavi se!

Bez obzira koji oblik proslave Andrije ove godine odaberete, sigurno ćete se dobro zabaviti! Kako vam neudobne i neusklađene cipele ne bi pomrsile planove, svakako poslušajte naše savjete. Zabavi se!