Hasby Tenisice na čičak siva

Proizvod nije dostupan ;(

**Hasby čičak tenisice sive – Udobna obuća za svako dijete**

Odabir prave obuće za djecu ključni je element u osiguravanju njihove udobnosti i odgovarajuće potpore tijekom svakodnevnih aktivnosti. Hasby sive tenisice savršena su opcija za roditelje koji traže kombinaciju funkcionalnosti, udobnosti i univerzalnog dizajna za svoje dijete.

**Producent: Hasby**

Hasby je poznat po proizvodnji dječje obuće koja kombinira atraktivan dizajn i pristupačne cijene. Zadržavajući visoku kvalitetu izrade, brand je stekao povjerenje kupaca koji cijene trajnost i funkcionalnost cipela.

**Kategorija: Za djecu – Sportska obuća**

Hasby tenisice na čičak savršeno se uklapaju u kategoriju sportske obuće koja nije samo elegantna, već i izdržljiva te prilagođena raznim oblicima tjelesne aktivnosti.

**Materijal: Tkanina**

Hasby tenisice izrađene od visokokvalitetne tkanine jamče prozračnost i fleksibilnost. Ovaj materijal se lako čisti i brzo suši, što je važno kada ga djeca često koriste.

**Siva boja**

Neutralna siva boja čini cipele univerzalnima i lakima za uklapanje uz razne stilove i boje odjeće. Siva također učinkovito maskira manju prljavštinu, što je velika prednost kada se djeca igraju.

**Vrsta kopčanja: Velcro**

Velcro je nezamjenjiva vrsta kopčanja u dječjoj obući. Omogućuju djetetu brzo i samostalno obuvanje i izuvanje, što pomaže razvoju njegove autonomije i vještina samopouzdanja.

**Heroj: nijedan**

Nedostatak određenog motiva iz bajki ili filmova čini Hasby tenisice univerzalnima i nisu ograničene samo na ljubitelje jednog junaka, što je često presudno pri odabiru obuće.

**Spol: Djevojčice, Dječaci**

Hasby čičak tenisice, sive, dizajnirane su za oba spola. I dječaci i djevojčice osjećat će se udobno i elegantno u ovim cipelama.

Elegantne, udobne, praktične - tako možete u nekoliko riječi sažeti Hasby tenisice s čičakom. Ovo je obuća koja je savršena za igralište, školu i obiteljska putovanja. Obraćanje pažnje na detalje i upotrebljivost ono je što roditelji traže kada razmišljaju o obući za svoju djecu. Hasby definitivno odgovara tim kriterijima.

  • Materijal: Tkanina
  • Boja: Siva
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Lik: nedostatak
  • seks: Male djevojke Dečki

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|