Hasby Tenisice na čičak crno

Proizvod nije dostupan ;(

Hasby, poznati proizvođač dječje obuće, predstavlja još jedan artikl u svojoj kolekciji - tenisice na čičak u klasičnoj crnoj boji. Ova moderna interpretacija iznimno udobne obuće savršen je prijedlog za roditelje koji traže praktične i elegantne cipele za svoje sinove.

Hasby tenisice na čičak dizajnirane su za aktivnu djecu koja trebaju udobnu i funkcionalnu obuću koja može izdržati razne dječje avanture. Predstavljeni model karakterizira jednostavnost i univerzalnost, zbog čega se uklapa u gotovo svaku dječju odjeću - od ležernih traperica do školskih uniformi.

Crna je uvijek odličan izbor jer nije samo praktična, već i elegantna te se lako čisti. To je plus za roditelje koji se neće morati brinuti da će cipele brzo izgubiti svoj estetski izgled nakon nekoliko odlazaka na igralište.

Materijal od kojeg su tenisice izrađene je izdržljiva tkanina koja osigurava odgovarajuću cirkulaciju zraka i udobnost tijekom nošenja. Važno je da se dječjim stopalima osiguraju optimalni uvjeti, bez obzira na vremenske prilike i intenzitet igre.

Jedna od glavnih prednosti Hasby tenisica je njihov tip kopčanja - Velcro. Osim funkcionalnosti, ovo rješenje donosi veliku prednost u pogledu samostalnosti - djeca brzo i udobno zakopčavaju i otkopčavaju cipele, bez pomoći odraslih, što pogoduje i motoričkom razvoju najmlađih. Štoviše, čičak je pouzdan i siguran, nema opasnosti od spoticanja o odvezane vezice.

Proizvođač se također pobrinuo za neutralni dizajn tenisica - nedostatak tipičnog junaka iz bajki ili filmova omogućuje obuću da bude sveobuhvatno prilagođena ukusu i preferencijama djece, a također omogućuje dulje korištenje, čak i ako dijete promijeni svoje interese.

Hasby Black Velcro tenisice namijenjene su dječacima, no njihov univerzalni dizajn lako će se uklopiti iu ormar djevojčica koje cijene udobnost i minimalizam.

Ukratko, Hasby roditeljima i njihovoj djeci pruža proizvod koji spaja udobnost, funkcionalnost i atraktivan izgled – sve što je potrebno za suočavanje s izazovima svakodnevnih dječjih avantura.

  • Boja: crno
  • Materijal: Tkanina
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Lik: nedostatak
  • seks: Dečki

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|