Hasby Ružičaste tenisice ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Ružičaste tenisice Hasby savršen su izbor za svaku mladu ljubiteljicu udobnosti, stila i sjaja. Poznati proizvođač - Hasby, specijaliziran za proizvodnju obuće, kreirao je ovaj model za aktivne djevojke koje cijene originalna i moderna rješenja.

Kategorija Hasby Pink tenisica uključuje dječju sportsku obuću, savršenu za svakodnevne odlaske u školu, igre u dvorištu ili izlete vikendom. Zbog svoje univerzalnosti pristajat će uz gotovo svaki dječji stajling.

Materijal korišten za izradu tenisica je visokokvalitetna tkanina koja osigurava prozračnost i dugotrajnost tijekom višemjesečnog korištenja. Ovu tkaninu lako je održavati, što je iznimno važno za dječje cipele, jer ih one često zaprljaju.

Velcro kopča je briljantno rješenje, posebno za mlađe korisnike. To vam omogućuje da sami obuvate i izuvate cipele bez vezivanja vezica, što je velika prednost i za djecu i za njihove roditelje, pogotovo kada se djeca uče samostalnosti.

Ružičaste tenisice Hasby ne povezuju se s nekim konkretnim junakom iz bajke ili filma, što vam daje veliku fleksibilnost u odabiru različitih predmeta garderobe. Nijansa ružičaste u kojoj su izrađene zasigurno će se svidjeti mnogim malim ljubiteljicama ove boje, budući da je ujedno nježan i djevojački naglasak u svakodnevnom outfitu.

Spol kojem su tenisice namijenjene su djevojčice. Stilska rješenja i boje jasno govore da će cipele biti savršen dodatak mnogim outfitima malih dama koje se žele osjećati moderno i udobno svaki dan.

Ukratko, Hasby Pink tenisice izvrstan su izbor za roditelje koji traže izdržljivu, udobnu i elegantnu obuću za svoju djecu. Omogućuju jednostavno prilagođavanje različitim stilovima, a zahvaljujući svojim praktičnim rješenjima, poput jednostavnog kopčanja na čičak, tenisice su savršene za djevojčice svih dobi.

  • Materijal: Tkanina
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Lik: nedostatak
  • seks: Male djevojke
  • Boja: ružičasta

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|