PG1 – inovativna tehnologija koja mijenja način punjenja igraćih konzola

PG1 je moderna tehnologija koja nudi funkciju bežičnog punjenja. Zahvaljujući njemu, igraće konzole više ne moraju biti spojene na napajanje da bi naša postigla punu snagu. PG1 omogućuje punjenje konzola bez korištenja kabela, tako da korisnik može koristiti konzolu čak i tijekom punjenja.

Do sada je punjenje igraće konzole bilo glomazno i ​​zahtijevalo je spajanje na električnu mrežu, što je u praksi značilo da se konzola nije mogla koristiti tijekom punjenja. PG1 je promjena mišljenja jer vam omogućuje punjenje dok igrate - bez kabela.

Ova bi tehnologija mogla imati mnoge primjene u industriji igara. Mnogi igrači već su razmišljali o punjenju svojih konzola tijekom turnira ili sastanaka s drugim igračima. Zahvaljujući PG1, više ne moraju brinuti o zaustavljanju igre zbog ispražnjene konzole.

PG1 je inovativna tehnologija koja nudi mnoge prednosti igračima. Zahvaljujući njemu, moći će dulje koristiti konzolu, postizati bolje rezultate i izbjeći nepotrebne zastoje u igri. Zbog toga PG1 stječe sve veću popularnost među ljubiteljima računalnih i konzolnih igara.