Reweks Cvjetne papuče ljubičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Reweks papuče s ljubičastim cvjetovima – savršene za male nožice

Brend Reweks uključuje proizvode koji spajaju atraktivan dizajn i praktičnost, a ljubičaste cvjetne papuče savršen su primjer spajanja ovih značajki. Osmišljene posebno za djevojčice, ove šarmantne papuče postat će omiljena obuća vaše djece ne samo zbog svog jedinstvenog izgleda, već i zbog udobnosti nošenja.

Proizvođač Reweks zna da su dječja stopala temelj zdravog razvoja, stoga za izradu dječjih papuča koristi najkvalitetnije materijale. Čak i dok se igra u vrtiću, školi ili kod kuće, stopala vašeg djeteta bit će okružena njegom i udobnošću.

Reweks papuče u kategoriji Za djecu jamstvo su da će vaše dijete obožavati svoj novi dodatak. Ljubičasti cvjetni uzorak privući će pažnju i dodati šarm svakoj maloj dami, a ljubičasta boja čini da se papučice lako uklapaju u razne dječje stilove.

Za sigurnost pri korištenju brine tvrda peta koja stabilizira stopalo i sprječava njegovo nekontrolirano kretanje, što je vrlo važno tijekom brze i okretne dječje igre. Udobnost korištenja osigurava kožni uložak koji ne samo da se prilagođava obliku stopala, već osigurava i odgovarajuću cirkulaciju zraka. Profilirani uložak podupire pravilan položaj stopala, što je iznimno važno za rast dječjeg stopala.

Velcro kopčanje je dodatna prednost, što vam omogućuje brzo i jednostavno podešavanje širine papuče. Zahvaljujući tome, mališan može samostalno obuvati i izuvati cipele, što svakako razvija duh samostalnosti i uči ga samoposluživanju.

Ne može se zanemariti da su papuče izrađene od tkanine, što ih čini laganim i prozračnim. Idealne su za unutarnju upotrebu, štite podove od ogrebotina i noge od hladnoće.

Reweks papuče s ljubičastim cvjetićima nisu samo lijep i moderan dodatak za djevojčicu, već i udobna, sigurna i zdrava obuća koja će vašem djetetu dugo služiti, pružajući mu radost i udobnost pri svakom koraku.

  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak Profilirani umetak
  • Lik: nedostatak
  • Materijal: Tkanina
  • Boja: Ljubičasta

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|