Reweks Domaće cipele s uzorkom siva

Proizvod nije dostupan ;(

Cipelice Reweks Home sa sivim uzorkom - udobnost i sigurnost za mala stopala

Svaki roditelj zna koliko je važno svojoj djeci osigurati udobnu i sigurnu obuću koja će ih pratiti u svakodnevnim avanturama kod kuće. Reweks, iskusni proizvođač dječje obuće, ispunjava očekivanja roditelja i djece ponudom kućne obuće sa sivim uzorkom, dizajnirane posebno za djevojčice.

Ove šarmantne dječje papuče odlikuje ne samo lijep izgled neutralne boje, već prije svega funkcionalnost i briga za zdrav razvoj malih stopala. Zahvaljujući praktičnom kopčanju na čičak, cipele se lako prilagođavaju individualnim potrebama svakog djeteta te se brzo obuvaju i izuju, što je važno za razvoj dječje samostalnosti.

Čvrsta potpetica pruža odgovarajuću potporu peti i stabilizaciju stopala, što je iznimno važno pri prvim koracima i svakoj tjelesnoj aktivnosti. Kožni uložak i profilirani uložak jamče visoku kvalitetu i udobnost. Koža ima dobru propusnost zraka i higijenska svojstva, što je važno za zdrava i suha stopala u svakom trenutku.

Reweks se također pobrinuo da korišteni materijal - mekana tkanina - bude prijateljski naklonjen nježnoj dječjoj koži, osiguravajući trajnost i lakoću čišćenja. Iako cipelice nemaju lik određenog junaka iz bajki ili filmova, njihov bezvremenski izgled zasigurno će se svidjeti malim fashionisticama i pristajati uz razne kućne stilove.

Sive kućne cipele s uzorkom iz Reweksa idealan su izbor za roditelje koji žele brinuti o razvoju i udobnosti stopala svoje djece, a pritom traže izdržljiv i estetski proizvod. Reweks uspješno spaja funkcionalnost sa suptilnim stilom, stvarajući papuče savršene za korištenje u vrtiću, školi ili jednostavno kod kuće, jamčeći osjećaj udobnosti i sigurnosti na svakom koraku.

  • Boja: Siva
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak Profilirani umetak
  • Lik: nedostatak
  • Materijal: Tkanina

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|