Reweks Papuče s autom plava

Proizvod nije dostupan ;(

Reweks Plave papuče s autićem - Savršen izbor za male istraživače!

Pronaći prave papuče za energično malo dijete pravi je zadatak. Reweks, poznati proizvođač dječje obuće, izlazi u susret roditeljima i djeci predstavljajući svoje originalne „Papuče s autićem“ šarmantne plave boje.

Kategorija: Djeca » Za djecu » Dječje papuče

Reweks se pobrinuo da njegove papuče ne budu samo privlačne, već prije svega nude udobnost i sigurnost za male nožice. Zahvaljujući kožnom umetku, nježna dječja koža zaštićena je od iritacija, a stopalo može disati, što je posebno važno tijekom cjelodnevne igre.

Dodatne informacije: Kožni uložak, Čvrsti brojač peta

Čvrsta peta je ključni element koji podržava stabilnost i pravilan razvoj dječjeg stopala. Uz odgovarajuću potporu nezamjenjiva je pri prvim koracima i kretanju po kući iskusnijim malim istraživačima.

Heroj: nema

Papuče nemaju likove iz bajki ili filmova, što ih čini univerzalnim izborom koji zadovoljava različite sklonosti djece. Plava pozadina ukrašena motivom automobila zasigurno će privući pažnju svakog dječaka koji sanja avanture punim gasom!

Spol: Dječaci

Reweksovi dizajneri usredotočili su se na zadovoljenje ukusa malih istraživača, odabravši plavu boju i motiv vozila koji posebno pristaje mladim zaljubljenicima u automobilizam.

Vrsta kopče: čičak

Praktični čičak je rješenje koje vas uči samostalnosti i omogućuje brzo obuvanje i izuvanje papuča. To je posebno važno tijekom dječjih igara, gdje je svaka sekunda važna.

Materijal: Tkanina

Upotreba visokokvalitetne tkanine jamči dugotrajnu upotrebu, a papuče se lako održavaju čistima. Zahvaljujući tome, Reweks papuče bit će pouzdan saveznik za mnogo mjeseci zabave i istraživanja svijeta.

Plava boja

Živahna, ali istovremeno smirena nijansa plave savršena je podloga za dinamičan uzorak s motivom automobila, osiguravajući atraktivan izgled obuće za svakog malog istraživača.

Reweks papuče s auto plavom su dobro promišljen proizvod koji će ispuniti očekivanja kako djece tako i njihovih roditelja koji traže kombinaciju stila, udobnosti i sigurnosti za razvoj stopala.

  • Dodatne informacije: Kožni uložak Kruti brojač pete
  • Lik: nedostatak
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Materijal: Tkanina
  • Boja: plava

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|