Reweks Papuče s otvorenim prstom plava

Proizvod nije dostupan ;(

Reweks papuče s otvorenim prstima, plave, praktična je i elegantna obuća za djevojčice koja spaja udobnost i atraktivan izgled - savršena za vrtić i za kućnu upotrebu.

Proizvođač Reweks već je godinama poznat po proizvodnji visokokvalitetne dječje obuće koja je dizajnirana za potrebe razvoja malih stopala. U ponudi brenda nalazi se širok izbor papuča, no model s otvorenim prstima u sjajnoj plavoj nijansi plijeni pozornost šarenim dizajnom i funkcionalnošću.

Kao proizvodi iz kategorije dječjih papuča, Reweks papuče prilagođene su specifičnim zahtjevima roditelja i njihove djece. Kopče djetetu olakšavaju obuvanje i izuvanje papuča, što je posebno važno kod učenja samostalnosti. Fleksibilno zatvaranje također omogućuje prilagodbu individualnom obliku stopala, osiguravajući pravilno pristajanje.

Čvrsta potpetica podupire i stabilizira petu, što je ključno u sprječavanju nepravilnog držanja stopala kod aktivne djece. Kožni umetak jamči higijenu i prozračnost, osiguravajući osjećaj svježine tijekom cijelog dana, što je iznimno važno kada se dijete često igra. Profilirani uložak dodatno podupire pravilan razvoj svodova stopala i raspodjelu tjelesne težine, pružajući udobnost pri nošenju.

Ove papuče izrađene su od kvalitetne tkanine koja jamči izdržljivost i lakoću čišćenja. Materijal je ugodan na dodir, a istovremeno dovoljno čvrst da izdrži intenzivnu upotrebu energične djece.

Plava boja Reweks papuča zasjat će u dječjoj sobi i bit će prikladan akcenat u boji mnogih dječjih outfita. Nedostatak junaka iz popularnih bajki znači da su papuče univerzalnog karaktera i pristajat će i najzahtjevnijim malim fashionisticama.

Papuče s otvorenim prstima Reweks Blue idealan su izbor za roditelje koji traže praktičnu, udobnu i estetsku svakodnevnu obuću za svoje kćeri.

  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak Profilirani umetak
  • Lik: nedostatak
  • Materijal: Tkanina
  • Boja: plava

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|