Befado ostale dječje cipele - tamnoplava 159X003 mornarsko plava

Proizvod nije dostupan ;(

Proizvod: Ostale dječje cipele Befado - mornarsko plave 159X003

Opis proizvoda:

Dječje japanke Befado 159X003 savršen su izbor za roditelje koji cijene udobnost i sigurnost dječjih stopala tijekom ljetnih aktivnosti. Izrađene od inovativnog EVA materijala, ove tamnoplave japanke kombiniraju lakoću i funkcionalnost, što ih čini savršenom obućom za bazen, plažu ili igru ​​na otvorenom.

Udobne i sigurne za dječja stopala, Befado japanke dizajnirane su imajući na umu dinamiku mladog korisnika. Materijal EVA pjene osigurava mekoću i fleksibilnost, što je posebno važno tijekom djetetovih energičnih pokreta - trčanja, skakanja ili plivanja. Zahvaljujući ovoj vrsti materijala, obuća je ne samo izdržljiva, već i nevjerojatno lagana, što omogućuje djetetu slobodno kretanje bez opterećenja nogu.

Perforirana struktura Befado japanki povećava cirkulaciju zraka i omogućava stopalima disanje, što je važno posebno u vrućim danima. Na taj način je rizik od pregrijavanja stopala i stvaranja neugodnih mirisa sveden na minimum. Štoviše, EVA materijal lako se održava čistim - samo isperite japanke vodom kako biste lako uklonili svu prljavštinu.

Iako ove japanke nemaju tradicionalno kopčanje, njihov dobro konstruiran dizajn osigurava stabilnost na nozi, što je posebno važno kada djeca aktivno provode vrijeme.

Mornarsko plava je klasičan izbor koji je lako uskladiti uz razne kupaće kostime i ljetne kombinacije. Befado japanke dizajnirane su i za dječake i za djevojčice, što ih čini univerzalnom obućom za mnoge prilike.

Ukratko, tamnoplave japanke Befado 159X003 udoban su i praktičan izbor za svako dijete koje cijeni aktivnosti na otvorenom. Njihova lakoća, udobnost i jednostavnost čišćenja čine ih japankama kakve bi svaki roditelj poželio izabrati za svoje dijete.

  • Lik: nedostatak
  • Producentni kod: BM84678
  • Boja: Mornarica
  • Materijal: Pjena
  • seks: Dečki Male djevojke
  • Vrsta kopče: Još

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|