Nike Mercurial Superfly 7 Club Tf M AT7980-010 nogometne cipele crno crno

Proizvod nije dostupan ;(

Nike Mercurial Superfly 7 Club TF M AT7980-010 tenisice su napredni model obuće namijenjen ljubiteljima nogometa koji traže profesionalnu opremu za igranje na umjetnim podlogama. Elegantan, potpuno crni dizajn daje im univerzalan karakter i čini ih privlačnima na terenu, dok se lako slažu s raznim nogometnim kombinacijama.

Proizvedene od strane svjetski poznate i cijenjene tvrtke Nike, ove muške tenisice rezultat su naprednih tehnologija i dugogodišnjeg iskustva brenda u kreiranju sportske obuće. Kategorija u koju su raspoređeni je travnjak - obuća namijenjena za igru ​​na umjetnoj travi i tartan podlogama.

Dizajn kopački tipičan je za obitelj Mercurial - dinamičan i inspiriran potrebama brzih igrača koji cijene preciznost i izvrstan osjećaj lopte. Dominantna crna boja naglašava profesionalnost i pristaje uz svaki sportski outfit.

Ovaj model opremljen je vezicama koje cipelama savršeno pristaju obliku stopala, osiguravajući stabilnost i sigurnost pri naglim pokretima karakterističnim za dinamičnu nogometnu igru. Vanjski materijal izrađen od visokokvalitetnog sintetičkog materijala jamči izdržljivost, kao i odgovarajuću fleksibilnost i otpornost na habanje.

Tip obuće "čarapa" odnosi se na produženu konstrukciju koja obuhvaća gležnjeve i povećava zaštitu i udobnost nošenja. Umetak od tkanine osigurava odgovarajuću ventilaciju i amortizaciju, što je ključno tijekom intenzivnog fizičkog vježbanja.

Nike Mercurial Superfly 7 Club TF tenisice ne odskaču od konkurencije samo svojim izgledom, već i tehnološkom naprednošću koja zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih nogometaša. Ovo je izvrstan izbor za ljude koji traže učinkovitu i modernu obuću za travnjak.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|