Nike Mercurial Superfly 7 Academy Tf M AT7978-001 nogometna cipela crno crno

Proizvod nije dostupan ;(

Nike Mercurial Superfly 7 Academy Tf M AT7978-001 tenisice su tehnološki napredna obuća dizajnirana za modernog nogometaša koji cijeni brzinu, manevriranje i preciznost na travnjaku. U potrazi za cipelama koje će pružiti optimalnu trakciju i udobnost pri igranju na umjetnoj travi vrijedi obratiti pažnju na ovaj model renomiranog proizvođača Nike.

Dizajn cipela u dominantnoj crnoj boji ukrašen je akcentima karakterističnim za brend koji naglašavaju njihov sportski karakter. Elegantna crna spaja klasičan stil s modernim, što osigurava da će obuća pristajati većini nogometnih kombinacija.

Mercurial Superfly 7 Academy TF cipele opremljene su vanjskim materijalom od visokokvalitetnog sintetičkog materijala koji osigurava izdržljivost i otpornost na oštećenja tijekom intenzivne igre. Njihov jedinstveni dizajn s čarapom koja obavija stopalo jamči savršeno pristajanje i podupire gležanj, dajući igračima osjećaj sigurnosti tijekom dinamičnih pokreta.

Uložak od meke tkanine pruža udobnost i amortizaciju, što je ključno tijekom igre, kada su stopala izložena stalnom radu i udarcima. Zatvaranje na vezanje omogućuje savršeno prilagođavanje cipele individualnim potrebama korisnika i pruža dodatnu stabilizaciju.

Model AT7978 iz Nikea dio je KeeShoes kolekcije i spada u kategoriju travnjaka namijenjenih sportu, točnije nogometu. Riječ je o visokoj obući, što znači da pokriva gležanj, a pruža veću potporu u ovom ključnom području za nogometaše.

Nike Mercurial Superfly 7 Academy TF je muška obuća koja kombinira moderna tehnološka rješenja koja osiguravaju visoku izvedbu na terenu. Ove cipele idealan su izbor kako za amatere tako i za profesionalce koji traže pouzdane cipele koje će im pomoći u postizanju najboljih rezultata tijekom utakmica i treninga na umjetnoj travi. Nike je kao proizvođač još jednom dokazao da savršeno poznaje potrebe sportaša i stvara proizvode koji ih podržavaju na putu do nogometnog savršenstva.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|