Nike Victori One Slide M CZ5478-401 plava

Proizvod nije dostupan ;(

Nike Victori One Slide M CZ5478-401 japanke savršen su izbor za muškarce koji cijene udobnost i funkcionalnost. Nakon intenzivnog vježbanja ili sportske igre ništa ne ublažava bol u nogama kao udobne cipele. Model Victori One Slide M kreiran je za one koji ozbiljno shvaćaju fizičku aktivnost i trebaju cipele koje će upotpuniti njihovu sportsku opremu.

Dizajn japanki inspiriran je modernošću i jednostavnošću. Elegantna plava boja i reljefni logotip Swoosh na remenu dodaju karakter cipelama, čineći ih ne samo praktičnim već i modernim dodatkom. Klasične nijanse plave čine da japanke pristaju kako uz sportske kupaće kostime tako i uz svakodnevnu široku odjeću.

Udobno nošenje osigurava jednodijelni dizajn od pjene koji jamči mekoću i udobnost pri svakom koraku. Japanke se lako čiste, što je neprocjenjiva prednost nakon dana provedenih na bazenu ili plaži. Osim toga, Nike veliku pažnju posvećuje detaljima, u ovom slučaju to je vidljivo u perforacijama na potplatu koje povećavaju prozračnost, propuštaju vodu i ubrzavaju proces sušenja.

Tehnički gazni sloj na potplatu ključ je prianjanja na skliskim, mokrim površinama - osigurava sigurnost i stabilnost, nužnu nakon izlaska iz vode. Ove značajke čine japanke Victory One Slide M CZ5478-401 savršenim za bazene, tuševe ili kao obuću nakon treninga.

Nike je kao proizvođač poznat po tome što teži savršenstvu u svakom svom proizvodu, a ni ove muške japanke za plivanje nisu iznimka. Plivačka kategorija u koju su uvršteni naglašava njihov sportski karakter, ali zahvaljujući univerzalnom dizajnu mogu se koristiti i izvan bazena.

Ukratko, Nike Victori One Slide M naglašava kombinaciju udobnosti, funkcionalnosti i stila. Zahvaljujući tome, nakon teškog tjelesnog napora, svaki muškarac može odahnuti uvlačeći noge u mekani, vodootporni i brzo sušeći materijal japanki. Ovo je savršena obuća za one koji žive aktivan život i žele u potpunosti uživati ​​u slobodi kretanja i izvan sportske arene.

  • Producentni kod: CZ5478-401
  • Model: Victori Jedan slajd M
  • seks: Muške cipele
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.41
  • Dominantna boja: nijanse plave
  • Tip: Japanke

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
4 * premalo neusklađenosti s opisom - nisu tamnoplave, nego plave
|