Muške cipele Badura - modeli koje morate imati

Ne bez razloga, za cipele se kaže da je "točka iznad i" u bilo kojoj odjeći. Savršeno izrađena obuća u kombinaciji s ležernim i kvalitetnim trapericama prenosi cijelu stilizaciju na viši nivo. U muškoj garderobi trebalo bi biti nekoliko klasičnih modela koji odgovaraju različitim prilikama.

Badura - ikonična marka za zahtjevne ljude

Na poljskom tržištu obuće teško je naći proizvođača obuće koji kombinira trenutne trendove dizajna i izrade sa tečnošću muške cipele, Badura je poznata poljska kompanija s obućom s tradicijama koje potiču od kraja 1970. Proizvođač koristi najkvalitetniju kožu: meku, goveđu, kobasicu, ručno obojenu koru, gustu i elastičnu teleću kožu i plemenitu kozju kožu. Dizajn marke se lako uklapa u najnovije modne trendove.

Univerzalni izbor - Muške cipele Badura

cipele marke odnose se na klasične modele poznate svima već godinama. Ponuda marke uključuje kožne oksforde od vezanih zrna - i glatke krojeve u prigušenim bojama i više ekstravagantnih varijacija na ovom modelu. Oxfords su savršeni tip cipela za tamnoplave obične traperice ili odijelo. Ostalo, antilop cipele a`la tenisice odgovarat će uglavnom kordovima, trapericama i debelim pamučnim hlačama.

Carinski izbori za ljeto i godinama

sandale mužjak Badura je odgovor na potragu za mnogim muškarcima. Njihovi modeli kombiniraju prirodnu eleganciju i udobnost. sandale marke pristaju i uz kratke hlače i uz lagane lanene hlače ili duge chinos.

Za gospodu koja preferira elegantniji ljetni izgled preporučujemo antilop mokasinke mužjak Badurakoji će dobro funkcionirati u društvu lana, laganih odijela i debelog platna, što se naravno odnosi na mornarski stil.

Cipele za zimske mjesece

Kad je vani hladno, morate razmišljati o toplom i ugodnom zimske muške cipele, Badura nudi osvježene klasike za muškarce. Tu spadaju čizme, čizme i moderan, konjički nadahnut elegantan elastične strane u sigurnim, univerzalnim bojama. Lako ih je odabrati za bilo koji, čak i najelegantniji muški stajling.

tajna Muške cipele Badura

Tajna uspjeha marke Badura je jednostavna, iako je ne koristi većina poljskih proizvođača. To je spretna kombinacija aktualnih svjetskih trendova s ​​umijećem i pažnjom na svaki detalj.

Nadprosječna udobnost korištenja i jedinstveni stil BADURA cipela određuju privrženost kupaca marki. Pozivamo vas da se upoznate s ponudom muških cipela Badura.