Muške cipele Badura - modeli koje morate imati

Ne bez razloga, za cipele se kaže da je "točka iznad i" u bilo kojoj odjeći. Savršeno izrađena obuća u kombinaciji s ležernim i kvalitetnim trapericama prenosi cijelu stilizaciju na viši nivo. U muškoj garderobi trebalo bi biti nekoliko klasičnih modela koji odgovaraju različitim prilikama.

Badura - kultna marka za zahtjevne ljude

Na poljskom tržištu obuće teško je pronaći proizvođača obuće koji neprimjetno kombinira trenutne trendove u dizajnu i kvaliteti muške obuće . Badura je priznata poljska tvrtka obuće s tradicijama koje potiču od kraja 1970-ih. Proizvođač koristi kožu najkvalitetnije: meku, kobasicu od goveda, ručno obojenu koru, gustu i elastičnu teleću kožu i plemenitu kozju kožu. Dizajn marke se lako uklapa u najnovije modne trendove.

Univerzalni izbor - muške cipele Badura

Marka cipela odnosi se na klasik, poznat već godinama svim modelima. Ponuda marke uključuje vezane pernice od zrnate kože - kako glatke krojeve u prigušenim bojama, tako i ekstravagantnije varijacije na ovom modelu. Oxfordy je savršen tip mornarsko plavih traperica ili odijela. Ostale, antilop cipele a`la tenisice najviše će pristajati uz corduroys, traperice i hlače od debljeg pamuka.

Carinski izbori za ljeto i godinama

Muške sandale Badura odgovor su na potragu za mnogim muškarcima. Njihovi modeli spajaju neviđenu eleganciju i praktičnost. Sandale marke odgovaraju i kratkim hlačama i laganim platnenim hlačama ili dugim chinosima.

Za muškarce koji više vole elegantan ljetni izgled, predlažemo muške haljine od duha Badura , koje dobro djeluju u društvu lanenih, laganih odijela i kratkih lanenih kratkih hlača, pozivajući se na prirodan način nautički stil.

Cipele za zimske mjesece

Kad vani postane hladno, morate razmišljati o toplim i ugodnim zimskim muškim cipelama . Badura je osvježila klasike za muškarce. Oni uključuju cipele, čizme i moderne, elegantne cipele na konjima u sigurnim, univerzalnim bojama. Lako ih je odabrati za svaki, čak i najelegantniji muški stil.

Tajna muških cipela Badura

Tajna uspjeha marke Badura je jednostavna, iako je ne koristi većina poljskih proizvođača. To je spretna kombinacija aktualnih svjetskih trendova s ​​umijećem i pažnjom na svaki detalj.

Nadprosječna udobnost korištenja i jedinstveni stil BADURA cipela određuju privrženost kupaca marki. Pozivamo vas da se upoznate s ponudom muških cipela Badura.