Muške papuče Befado - SPA za vaša stopala

Papuče su potcijenjeni dio muške garderobe - sasvim pogrešno.
Nakon čitavog dana, muška stopala, čak i u koži, prozračnim cipelama ili bosim nogama, pozivaju na odmor i pomoć. Stopala su oslonac cijelog tijela i svaki dan, posebno tijekom hodanja i fizičkih napora, moraju izdržati težinu i pritisak cijelog tijela. Zato vrijedi nakon sat vremena ne voditi brigu o njima i osigurati im odgovarajuću obuću.

Muške papuče Befado - držite kondiciju

Papuče ove marke razlikuju od ostalih specijalizirani pristup i vezanost za mnoge detalje, nebitno za ostale. Muške papuče Befado imaju široke i visoke nožne prste, omogućujući vam da slobodno pomičete prst u cipeli.
Potplat cipele savija se, prema preporukama ortopeda, od 1/3 do 2/3, povećavajući udobnost korištenja. Kožna antimikotska i antibakterijska uložak uklanja neugodan miris, omogućujući stopalu da slobodno diše. Također ne sadrži krom osjetljiv na kožu, a dna cipela - štetni ftalat.

Usredotočite se na kvalitetu i dizajn

Dizajn muških papuča Befado je univerzalan - modeli će se zasigurno svidjeti svakom muškarcu koji traži sigurne modele i udobnost. Papuče su prikrivene, nemaju ukrase, pa se uklapaju i u duks hlače i u štikle ili kratke hlače. Osim kliznih modela, Befado nudi i više ugrađenih papuča, idealnih za hladnije dane. Preporučamo muške papuče Befado ne samo iz estetskih razloga. Nagrade govore same za sebe. Marka je osvojila brojne važne nagrade na tržištu, uključujući amblem Teraz Polska, Superprodukt 2015, Złoty Laur Klienta ili znak Zdrava stopala.
Pozivamo vas da se upoznate s našom ponudom.