Muške papuče Befado - SPA za noge

Papuče su potcijenjeni dio muške garderobe - sasvim pogrešno.
Nakon cijelog dana muška stopala, čak i u kožnim, zračno propusnim cipelama ili bosa, pozivaju na odmor i pomoć. Stopala podupiru cijelo tijelo i svakodnevno moraju izdržati težinu i pritisak cijelog tijela, posebno tijekom hodanja i vježbanja. Stoga se vrijedi brinuti o njima nakon radnog vremena i osigurati im odgovarajuću obuću domaćinstvo,

Muške papuče Befado - nastavi zdravlje

Papuče ove marke razlikuju od ostalih specijalizirani pristup i vezanost za mnoge detalje, nebitno za ostale. Muške papuče Befado imaju široke i visoke savjete, omogućujući vam da slobodno pomičete prst u cipeli.
Potplat cipele savija se, prema preporukama ortopeda, od 1/3 do 2/3, povećavajući udobnost korištenja. Kožna antimikotska i antibakterijska uložak uklanja neugodan miris, omogućujući stopalu da slobodno diše. Također ne sadrži krom osjetljiv na kožu, a dna cipela - štetni ftalat.

Usredotočite se na kvalitetu i dizajn

dizajn Muške papuče Befado je univerzalan - modeli će se sigurno svidjeti svakom muškarcu koji traži sigurne modele i udobnost. Papuče su prikrivene, nemaju ukrase, pa se uklapaju i u duks hlače i u štikle ili kratke hlače. Osim kliznih modela, Befado nudi i više ugrađenih papuča, idealnih za hladnije dane. Muške papuče Befado ne preporučujemo samo iz estetskih razloga. Nagrade govore same za sebe. Marka je osvojila brojne važne nagrade na tržištu, uključujući amblem Teraz Polska, Superprodukt 2015, Złoty Laur Klienta ili znak Zdrava stopala.
Pozivamo vas da se upoznate s našom ponudom.