Apawwa Crne dječje snježne čizme s krznom Marella crno

Proizvod nije dostupan ;(

Hladni dani ne moraju biti problem za aktivnu i veselu djecu koja rado borave na otvorenom, bez obzira na vremenske prilike. No, kako biste im pružili odgovarajuću zaštitu i udobnost, vrijedi ih opremiti odgovarajućom obućom. Apawwa Marella čizme za snijeg s krznom savršeno su rješenje za zimske izazove.

Ove elegantne, izolirane dječje čizme bit će savršeni pratitelj za vaše dijete dok se igra na snijegu ili duge šetnje. Njihova glavna prednost je unutrašnjost presvučena gustim, na dodir ugodnim krznom koje pruža ne samo toplinu, već i mekoću pri svakom koraku. Pozornost na detalje i udobnost djece ono je što proizvođač - Apawwa - vodi u dizajnu svoje obuće.

Gornji dio od ekološke kože nudi ne samo estetiku i otpornost na oštećenja, već i štiti od neugodnog vlaženja. Iznimno je važno da djetetova stopala ostanu suha, što uvelike smanjuje rizik od prehlade i drugih štetnih posljedica igre u snježnim danima.

Prilikom dizajniranja ovih čizama za snijeg mislilo se i na univerzalnost. Zbog crne boje pristaju i uz odjeću dječaka i djevojčica, što ih čini praktičnim izborom za roditelje s više djece. Osim toga, crna boja je praktična i manje osjetljiva na prljavštinu.

Što se tiče pričvršćivanja, proizvođač je upotrijebio praktično i praktično rješenje koje djetetu olakšava samostalno obuvanje i izuvanje cipela, a pritom osigurava pravilnu stabilizaciju stopala.

Prilikom odabira odgovarajuće veličine vrijedi koristiti priloženu tablicu veličina kako biste osigurali maksimalnu udobnost i pristajanje cipela djetetovim stopalima.

U kategoriju „Djeca » Za djecu » Čizme za snijeg" Apawwa Marella uključuje proizvode koji spajaju funkcionalnost, stil i brigu o udobnosti najmlađih. Pružite svom djetetu toplinu i udobnost bez obzira na zimske uvjete uz čizme za snijeg Apawwa.

  • Lik: nedostatak
  • Producentni kod: BM101608
  • Boja: crno
  • Materijal: Umjetna koža
  • seks: Dečki Male djevojke
  • Vrsta kopče: Još

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|