Dječje cipele u boji Befado 707Y397 mornarsko plava ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

Šarena dječja obuća Befado 707Y397 – udobnost i toplina u svakom koraku

Marka Befado već godinama uživa prepoznatljivost među roditeljima koji za svoju djecu traže obuću koja spaja udobnost, sigurnost i atraktivan dizajn. Model 707Y397 navy blue pink grey savršen je primjer brige proizvođača za stopala najmlađih korisnika.

Befado dječje papuče dizajnirane su imajući na umu potrebe aktivne djece koja puno vremena provode igrajući se kod kuće. Slip-on japanke s ugrađenim nosom jamče udobnost i zaštitu od slučajnih udaraca. Osim toga, napredan dizajn obuće čini je idealnom za korištenje tijekom cijele godine - čak i u hladnijim danima, kada podovi u domu mogu biti hladni, tvrdi potplat štiti male nožice od smrzavanja.

Boje obuće su upečatljive iu skladu s najnovijim trendovima - duboka tamnoplava boja sjaji u kombinaciji s bijelim i ružičastim natpisima na engleskom jeziku koji obući daju šarm i karakter. Ovo su papuče koje će se sigurno svidjeti malim fashionisticama koje cijene originalnost i stil.

Uložak je izrađen od visokokvalitetnog tekstilnog materijala sive boje, ukrašen bijelim zvjezdicama, što osigurava udobnost korištenja tijekom cijelog dana. Pažnja posvećena detaljima, kao što su delikatni ukrasi, pokazuju da Befado ne zaboravlja na estetiku zadržavajući najviše standarde funkcionalnosti.

Cipele su dobile oznaku Zdravo stopalo, što potvrđuje njihovu ergonomiju i sigurnost za djetetovo stopalo u razvoju. Roditelji mogu biti sigurni da odabirom ovih japanki za svoju djecu, ne samo da im pružaju udobnost i toplinu, već i podupiru pravilan razvoj njihovih stopala.

Kategorija kojoj obuća pripada - Dječje papuče - ukazuje na njihovu univerzalnu namjenu. Savršene za šetnju po kući, dobro će poslužiti iu vrtiću ili školi kao udobna, varijabilna obuća.

Vrijedno je spomenuti da brend Befado veliku važnost pridaje odabiru materijala, zbog čega je za izradu cipela korištena visokokvalitetna tkanina koja je istovremeno izdržljiva i ugodna na dodir. Kada je riječ o spolu kojem su ove cipele namijenjene - djevojčicama - Befado se svakako fokusirao na delikatnost spojenu s funkcionalnošću.

Ukratko, šarena dječja obuća Befado 707Y397 idealno je rješenje za roditelje koji traže udobne, tople i elegantne japanke za svoje kćeri. Papuče spajaju visoku kvalitetu izrade, sigurnost te topao i ugodan dizajn koji će zasigurno pronaći svoje male obožavatelje.

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Znak zdravog stopala
  • Boja: Mornarica ružičasta Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Još

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|