Befado roze dječje cipele 213P100 ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Odabir prave obuće za našu djecu ključni je element u osiguravanju njihovog zdravog i pravilnog razvoja. Befado, poznati proizvođač dječje obuće, svoje ružičaste cipele za djevojčice 213P100 posvećuje malim istraživačima svijeta koji čine svoje prve korake. PAPI model, zanimljiv po originalnom, djevojačkom dizajnu s otvorenim prstima, savršen je za proljetna i ljetna istraživanja.

Cipelice su izrađene od visokokvalitetne pamučne tkanine koja malim nožicama omogućuje disanje i osigurava higijenu i po najvećoj vrućini. Ovo je važno jer u razdoblju intenzivnog rasta i pokretljivosti dječjih nogu pravilna cirkulacija zraka može spriječiti mnoge dermatološke probleme.

Posebnost ovog modela je i u inovativnom Flex-B sustavu koji omogućuje prirodno savijanje potplata na mjestu koje preporučuju ortopedi. Upravo ova značajka jamči malom korisniku maksimalnu udobnost i podržava pravilan položaj stopala tijekom hodanja.

Osim toga, Befado ne zaboravlja na estetiku. Ružičasta boja i simpatična aplikacija s mačkom čine cipele upečatljivim i prekrasnim elementom dječje garderobe. Stabilne kopče ne samo da čine papuče privlačnijim, već također osiguravaju jednostavno i sigurno pričvršćivanje cipela - značajka koju posebno cijene roditelji djece.

Befado, kao proizvođač, pridaje veliku važnost zdravlju djece, što potvrđuje prisutnost oznake "Zdravo stopalo" - jamstvo da cipele nisu samo lijepe, već i ergonomske. Tvrda peta je još jedna prednost koja podržava pravilno držanje i stabilnost dječjeg stopala.

U seriji dječje obuće Befado svakodnevne avanture postaju udobne i sigurne. Model PAPI, kategorija "Dječje papuče", roza, namijenjen djevojčicama, dostupan je na odabranim prodajnim mjestima i idealan je izbor za mlade istraživače koji žele istražiti svijet do detalja.

  • Boja: ružičasta
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Lik: nedostatak
  • Materijal: Tkanina

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|