Befado dječje cipele 907P119 ružičasta raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječja obuća 907P119 jedinstven je prijedlog za najmlađe koji tek kreću u avanturu samostalnog hodanja. Ove šarmantne i praktične cipelice u optimističnoj ružičastoj i šarenoj boji, ukrašene motivom vesele životinje, razveselit će vaše dijete svaki dan.

Dizajnirane imajući na umu udobnost i zdravlje djece, kopčaju se s dvije čičak trake, što djeci uvelike olakšava učenje kako samostalno obuvati i izuvati cipele. Ovakav dizajn obuće ne samo da podupire razvoj fine motorike, već djetetu daje osjećaj neovisnosti i zadovoljstva aktivnostima koje provodi.

Befado kao proizvođač posebnu pozornost posvećuje anatomskim potrebama djece u različitim fazama njihova razvoja. Stoga je ovaj model dječjih papuča 907P119 osmišljen sa savitljivim dnom, što je u skladu s preporukama ortopeda. Fleksibilna, ali stabilna baza Maxi tenisica omogućuje pravilan položaj stopala, što je posebno važno pri prvim koracima.

Važna je i šira konstrukcija vrha cipele koja djeci pruža udobnost i prostor za prste, ne ograničavajući prirodne pokrete stopala pri hodu. Opremljen krutom petom, trenutni model savršeno stabilizira stopalo, sprječavajući ga od mogućih iščašenja.

Oznaka "Zdrava noga" Befado obuće dokaz je kvalitete i brige za zdrav razvoj stopala. To je jamstvo da cipele ne samo da lijepo izgledaju, već i podržavaju zdrav razvoj dječjih stopala.

Obuća je izrađena od visokokvalitetne tkanine koja je čini laganom i prozračnom, a opet izdržljivom. Namijenjene su prvenstveno djevojčicama, zahvaljujući šarmantnoj, ružičastoj i šarenoj paleti boja te jedinstvenom dizajnu.

Ukratko, Befado dječja obuća 907P119 izvrstan je izbor za roditelje koji svojoj djeci žele pružiti udobnost, sigurnost i podršku u važnom trenutku – njihovim prvim samostalnim koracima.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|