Befado dječje cipele 869Y142 mornarsko plava raznobojna zelena

Proizvod nije dostupan ;(

Udobnost i sigurnost ključni su kriteriji pri odabiru dječje obuće. Befado, poznati proizvođač dječje obuće, veliku važnost pridaje tome da svaki par obuće bude ne samo vizualno atraktivan, već prije svega funkcionalan i zdrav za dječja stopala. Model 869Y142 savršen je primjer kombiniranja svih ovih značajki.

Befado dječja obuća 869Y142 dostupna je u mornarsko plavoj boji s raznobojnim i zelenim detaljima koji će zasigurno privući pozornost i svidjeti se djeci. Dizajn je dizajniran na takav način da se lako može uskladiti s većinom svakodnevnih odjevnih kombinacija predškolskog djeteta.

Neosporna prednost ovih dječjih papuča je njihov ergonomski dizajn koji podržava pravilan razvoj stopala. Čvrsta peta i stabilne stranice sprječavaju nestabilnost gležnja, što je važno tijekom igara u vrtiću. Zahvaljujući odgovarajućem dizajnu, stopalo se drži u pravilnom položaju, što se odražava na udobnost tijekom nošenja.

Cipele Befado opremljene su rješenjem za sandale s posebno izloženim prstima, što povećava prozračnost i omogućuje stopalu da "diše", smanjujući rizik od pregrijavanja i znojenja. Gornjište je izrađeno od visokokvalitetnih pamučnih tkanina zahvaljujući kojima je koža dječjih stopala uvijek prozračna i zdrava.

Jednostavnost obuvanja još je jedna od prednosti modela 869Y142 - čičak omogućuje djetetu brzo i jednostavno obuvanje, što će svakako pozitivno utjecati na razvoj njihove samostalnosti.

Brinući se o najvišoj kvaliteti i sigurnosti djece, Befado je osigurao i kožni umetak koji osigurava dodatnu udobnost i higijenu. Cipele imaju potrebne ateste i preporučene su od strane ortopeda, što roditeljima jamči da odabiru proizvod koji je prijateljski nastrojen prema zdravlju njihove djece.

Vrijedi napomenuti da je dječja obuća Befado 869Y142 namijenjena dječacima, no njezin univerzalni dizajn mogao bi dobro pristajati i djevojčicama, pogotovo ako preferiraju boje poput tamnoplave, zelene i raznih, veselih uzoraka.

Ukratko, Befado 869Y142 odličan je izbor za roditelje koji traže udobne, sigurne i estetski izrađene papuče za svoju djecu koja aktivno provode sate u vrtiću. Pružaju udobnost, higijenu i podršku djetetu u ovoj važnoj fazi života kada provodi toliko vremena igrajući se i učeći hodati.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak
  • Boja: Mornarica višebojna zelena
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Producentni kod: BM87246

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|