Befado dječje cipele 869X135 ljubičasta plava ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado - Vaš partner u dječjim aktivnostima

Svaki roditelj želi da njegovo dijete uživa u svakom trenutku, kako tijekom bezbrižne igre u vrtiću, tako i tijekom uzbudljivih avantura na otvorenom. Kako bi se dijete usredotočilo na razvoj svoje mašte i stjecanje novih vještina, udobnost njegovih stopala je presudna. Zato su dječje cipele Befado 869X135 u paleti duginih boja - ljubičaste, plave, ružičaste i sive - savršen izbor za vaše dijete.

Odabir obuće za djecu pravi je izazov. Stoga se proizvođač Befado pobrinuo da njegove dječje papuče ne budu samo šarene i privlačne, već prije svega funkcionalne i zdrave za stopala u razvoju. Predloženi model opremljen je krutom petom i stabilnim stranicama koje osiguravaju pravilno držanje stopala. Zahvaljujući tome, dijete se osjeća sigurno dok se igra, a rizik od spoticanja ili iščašenja je značajno smanjen.

Kada vas sunce potakne na igru ​​vani, otvoreni prsti u Befado sandalama pružaju potrebnu ventilaciju, omogućujući koži da diše. To je ključno za održavanje higijene i udobnosti, osobito u toplim danima. Gornjište cipela izrađeno je od prozračne pamučne tkanine, što značajno povećava prozračnost i doprinosi održavanju odgovarajuće mikroklime unutar cipele.

Vrijedno je naglasiti koliko je lako dijete samostalno obuti i izuti ove cipele. To je osigurano zahvaljujući praktičnim čičak trakama koje Vaš mališan može lako savladati i tako razvijati svoje manuelne vještine. Samostalnost pri odijevanju važan je korak u djetetovu razvoju, a Befado cipele pružaju prijateljsku podršku u tom pogledu.

Štoviše, Befado je jamstvo sigurnosti - obuća je priznata od strane stručnjaka i posjeduje certifikat "Healthy Foot Sign" koji potvrđuje da je obuća prilagođena anatomskim potrebama stopala koja rastu, potičući njihov zdrav razvoj.

Befado je proizvođač poznat po posvećivanju pažnje detaljima i kvaliteti, zbog čega je svaki par obuće pažljivo izrađen imajući na umu potrebe najmlađih. Dječje papuče 869X135 nisu samo oku ugodni akcenti u boji, već prije svega ulaganje u zdravo i sretno djetinjstvo, u kojem će djeca moći slobodno i radosno istraživati ​​svijet, zaboravljajući na nelagodu povezanu s neprikladnom obućom.

Odabirom dječje obuće Befado ulažete u razvoj i zabavu svog djeteta, svakodnevno se brinući o njegovoj udobnosti i zdravlju. Savršeno za zabavu u vrtiću i popodnevne avanture - Befado je mislio na sve kako bi se vaš mališan svaki dan osjećao posebno.

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Producentni kod: BM80541
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Boja: Ljubičasta plava ružičasta Siva

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|