Dječje cipele Befado 516X243 plava

Proizvod nije dostupan ;(

Befado - plave dječje cipele za male istraživače

Neka svaki korak vašeg djeteta bude korak prema avanturi! Befado, renomirani proizvođač obuće, razumije potrebe aktivne djece i njihovih roditelja, stoga predstavlja model 516X243 u osvježavajućoj nijansi plave s dodatnim zelenim detaljima. Posebno dizajnirane sportske cipele za dječake spajaju udobnost, sigurnost i estetiku kako bi zadovoljile očekivanja mladih korisnika.

Kategorija "Djeca » Za djecu » Sportska obuća govori sama za sebe. Befado cipele savršene su za energične dječake koji ne spavaju na lovorikama u školi, na igralištu ili tijekom obiteljskih putovanja. Gdje god trebate čvrstu i izdržljivu obuću, model 516X243 dorastao je zadatku.

Proizvod je izrađen od izdržljive plastike, što cipele čini laganima i neće smetati prirodnom tijeku dječjih aktivnosti. U isto vrijeme, ovaj materijal je jednostavan za čišćenje i održavanje, što će roditelji zasigurno cijeniti nakon dana punog zabave na otvorenom.

Pravi izbor obuće za djecu nije samo pitanje udobnosti, već i zdravlja malih stopala. Stoga Befado omogućuje jednostavno prilagođavanje cipela djetetovom stopalu zahvaljujući funkcionalnom čičku. Vrsta kopčanja važan je element koji utječe na to koliko će djeca brzo i lako obuti cipele, a također im omogućuje prilagođavanje cipela ako je potrebno.

Befado obuća dizajnirana je za aktivnu djecu, zbog čega je model 516X243 nizak, što osigurava optimalnu slobodu kretanja i udobnost pri trčanju, skakanju ili penjanju. Visina cipela dizajnirana je tako da podupire mala stopala bez da ih ograničava.

Pakiranje proizvoda je originalno, što jamči njegovu autentičnost i sigurnost tijekom transporta. Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem je samo 0,5 kg, što ga čini lakim za nošenje i osigurava da obuća neće dodatno opterećivati ​​tijekom putovanja izvan grada ili na odmoru.

U dječjem svijetu, gdje je sve avantura, cipele Befado 516X243 u plavoj boji sa zelenim akcentima bit će prepoznatljiv element outfita svakog malog istraživača. Oku ugodne boje koje se uklapaju u djetetov dinamičan život pružaju jednako veselje kao i funkcionalnost.

Odabirom dječje obuće Befado odabirete kombinaciju visokokvalitetnih materijala, promišljenog dizajna i udobnosti koja će djelovati u svakoj situaciji. Plave sportske cipele 516X243 izbor su koji će vašem djetetu pomoći da sigurno poduzima daljnje korake, kako tijekom bezbrižne igre tako i tijekom svakodnevnih aktivnosti.

  • Lik: nedostatak
  • Materijal: Plastika
  • Zagrijavanje: Ne
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.5
  • Visina: niska
  • Boja: plava
  • Spot boja: zelena

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|