Befado dječje cipele 290X187 plava zelena

Proizvod nije dostupan ;(

Proizvod: Befado dječje cipele 290X187 - plavo zelene

Svaki roditelj želi svom predškolskom djetetu pružiti ne samo dobru zabavu, već i udobnost i sigurnost tijekom svakodnevnih aktivnosti. S mislima na najmlađe kreirane su šarene Befado dječje papuče, model 290X187, u tonovima plave i zelene, koje spajaju funkcionalnost s atraktivnim izgledom.

U dječjoj obući Befado dobro promišljen dizajn ide ruku pod ruku s najvišom kvalitetom izrade. Prozračni potplat, koji je jedan od ključnih elemenata svake cipele, osigurava odgovarajuću cirkulaciju zraka, što je iznimno važno za očuvanje zdravlja i higijene malih stopala. Absor-B sustav ugrađen u petni dio izvrsno je rješenje koje apsorbira udarce uzrokovane trčanjem, skakanjem ili brzim hodanjem po tvrdim podlogama u vrtiću ili domu.

Gornjište izrađeno od visokokvalitetne pamučne tkanine daje djetetu osjećaj lakoće i slobode bez sputavanja kretanja. Prozračnost materijala pridonosi dobroj ventilaciji i sprječava pretjerano znojenje stopala.

Befado papuče, model 290X187, dizajnirane su za poticanje samostalnosti najmlađe djece. Elastične trake, koje zamjenjuju tradicionalne kopče, olakšavaju djetetu samostalno obuvanje i izuvanje, što je važan aspekt u izgradnji samopouzdanja i samostalnosti kod djece predškolske dobi.

Što je jednako važno, Befado obuća nema određenog junaka iz bajki ili filmova, što omogućuje univerzalnu prilagodbu različitim ukusima djece i potpuni fokus na udobnost i sigurnost, a ne samo zadržavanje na proizvodu. Plava i zelena boja čine ih privlačnima dječacima, a korištene nijanse istodobno energiziraju i potiču koncentraciju.

Dodatne informacije o proizvodu, poput znaka zdravog stopala i krute pete, izraz su brige za zdravlje stopala u razvoju. Oznaka Zdravo stopalo jamstvo je da je obuća kreirana na temelju najnovijih rezultata istraživanja u ortopediji i antropologiji, uz puno razumijevanje potreba djeteta koje raste.

Proizvođač Befado je poznati i cijenjeni poljski proizvođač dječje obuće koji već godinama osigurava najvišu kvalitetu i zadovoljstvo djece i njihovih roditelja. Zahvaljujući tome možemo biti sigurni da odabirom Befado obuće ulažemo u zdravlje i udobnost naše djece.

Kategorija: Djeca » Za djecu » Dječje papuče

Vrsta kopče: Astring Rubbers

Heroj: nema

Boja: plava, zelena

Materijal: Tkanina

Dodatne informacije: znak Zdrowa Stopa, brojač krutih peta

Spol: Dječaci

  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Lik: nedostatak
  • Boja: plava zelena
  • Materijal: Tkanina
  • Dodatne informacije: Znak zdravog stopala Kruti brojač pete
  • seks: Dečki

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|
|