Befado dječje cipele 273Y296 mornarsko plava raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Befado 273Y296 dječje cipele u mornarsko plavoj boji s višebojnim detaljima savršeno su rješenje za aktivnu djecu koja provode mnogo sati u igri i učenju. Befado, s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji dječje obuće, kreirao je cipele koje spajaju udobnost i moderan dizajn uz najviše sigurnosne standarde.

Ove cipele posebno se preporučuju za korištenje u zatvorenim prostorima, kao što su škole ili vrtići, gdje pružaju odgovarajuću udobnost i higijenu malim stopalima. Ploče izrađene od prozračnog pamuka omogućuju vašim stopalima slobodno disanje, što je ključno u sprječavanju znojenja i neugodnih mirisa. Absor-B sustav koji se koristi u petnom dijelu je iznimno važan, jer učinkovito apsorbira udarce tijekom trčanja i skakanja, štiteći nježna stopala od mikroozljeda.

Kvalitetu ove obuće potvrđuje i certifikat "Healthy Foot Sign" koji jamči odgovarajuću prevenciju i zdrav razvoj dječjeg stopala. Stabilna peta osigurava pravilan položaj stopala, što je važno za sprječavanje oštećenja držanja. Praktično kopčanje na čičak omogućuje djetetu brzo i samostalno obuvanje i izuvanje, što dodatno podupire motorički razvoj malog korisnika.

Befado je brend dječje obuće koji uživa veliko povjerenje roditelja. Cipele su preporučene od strane ortopeda, što im dodatno povećava vrijednost i tjera mnoge njegovatelje da ih kupe. Raznolikost boja daje dječjim papučama veseo, moderan izgled koji će se sigurno svidjeti mladim korisnicima.

Dječja obuća Befado 273Y296 nije samo atraktivan dizajn, već prije svega ulaganje u zdrav razvoj i udobnost malih stopala. Vrijedno je odabrati proizvode za djecu koji ne samo da dobro izgledaju, već prije svega služe za zaštitu njihova tijela u razvoju. Prilikom kreiranja svoje obuće Befado to uvijek ima na umu, nudeći proizvode vrijedne preporuke svakom malom istraživaču.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Mornarica višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|